Ki nem várja december 21 és 24 között?
Sajnálom!!!!:(:(
Fel a fejjel és csak pozítavn,majd legközelebb sikerül!!!!!
Kellemes Ünnepeket Nektek!!!
Sziasztok!
Kicsit magambazuhantam az elmult napokban. Nem hogy nem jött meg de még előbb megjött két nappal :'(.
De aztán megráztam magam és újjult erővel vágok bele a dolgokba.
Először is mivel a dokim nem küld soha sehova, így elmenten egy magán laborba ahova nem kell beutalò és a véredböl azt néznek meg amit Te akarsz, csináltattam egy nagy vérkép és vizeletet és ezenkívül megnézettem a pajzsmirigyemet (mert sok helyen azt olvastam hogy az alul vagy túl működése miatt nem jön össze a baba)
Ezeken kívül csináltattam egy terheléses cukor és inzulin vizsgálatot mert erről is hallottam hogy akinek ez nem jó a szervezet nen engedi megtapadni a magzatot és ha valahogy sikerül is akkor elvetélnek a 6-8 héten.Este már kaptam is emailon az eredményeket hála istennek csak a vasamnál van eltérés de ott nem is kicsi 10,7 az alsó határérték
nekem meg 4,5.
Második lépésként bejelentkeztem egy 4d nőgyógyászeti szűrésre 27. re.
Bocs ha túl hosszú voltam de ki kellett adnom magambòl.
A ++ SOKNAK NAGYON BOLDOG ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT BABAVÀRÀST KÍVÀNOK.
AKIKNEK MOST NEM SIKERÜLT AZOKNAK MEG GÒLYÀT HOZZON AZ ÙJ ÉV.
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!