Ki nem várja december 21 és 24 között?
Figyelt kérdés
Nekem ma volt egy rózsaszín cseppecském és kicsit mensi előtti görcsöm volt. Remélem beágyazódás.Ti hogy vagytok?2011. dec. 12. 14:52
1/43 anonim válasza:
Na, akkor kb a napokban kell belehúzzatok a dolgokba, ha 24-én nem várjátok...
2/43 anonim válasza:
ha 24.-ére nem várod akkor ma-holnap kéne lefeküdnötök... hogy is van ez?
3/43 anonim válasza:
Hm, korabbi valaszolok: a kerdesben az van, hogy ki nem varja dec 21-tol.
Ha a kerdezo akkorra varja, akkor mar multhet szerda kornyeken lehetett peteerese, de ha 24-re nem varja, akkor is mar tul van rajta.
A beagyazodas meg igy is, ugy is korai lenne, szoval nem hinnem, hogy azt erzed, de azert az is tulzas, hogy meg peteeres elott van.
4/43 anonim válasza:
jajj igen, elnéztem a dátumot :) már akkor 2-5 napja volt a peteérés :)
5/43 A kérdező kommentje:
A peteérésen már túl vagyok, valóban:))) A beágyazódásban meg reménykedek. Régóta várunk a babára és ilyenkor minden reménysugárba belekapaszkodik az ember. Csak sajnos ezt sokan nem értik meg, úri huncutságnak titulálják a "bugyuta" kérdéseket, lásd első válaszoló. Aki hasonlóképp szívből reménykedik, felteszi a kérdéseket és talán olyan embertől is kap választ, aki szintén reményteljes időszakot él át éppen és minden kis apró jelben a kapaszkodót keresi. A többieknek köszönöm a választ:)))
2011. dec. 12. 15:26
6/43 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én is gondolkodtam, hogy kiírok egy ilyen kérdést, de féltem, hogy korai. :) Én 24-re nem várom. Szép ajándék lenne egy pozitív teszt a fa alá. :) Én tegnap barnáztam, bármit is jelentsen. Én is a beágyazódásban reménykedek, mert még sosem barnáztam. :)
7/43 A kérdező kommentje:
Hát én kimertem írni:))) Máris nem vagyunk egyedül ezzel:))) Valóban szép karácsony lenne:))) Még ha nem is jött össze, akkor is ez a néhány nap, a reménykedés napjai, nagyon csodálatosak tudnak lenni. Ha nem jön össze, akkor majd legközelebb, de álmodozni, akkor is jó érzés. Biztos érted, mire gondolok :)))
2011. dec. 12. 15:41
8/43 anonim válasza:
9/43 anonim válasza:
Én se várom 22-re,a hőm ilyen [link]
10/43 anonim válasza:
Sziasztok! Én 20-ára nem várom :-)) Én is innen meritek erőt, és reménykedem, hogy hátha ebben a hónapban összejön a babóca. :-)) Karácsonyfa alá el sem tudok képzelni szebb ajándékot!! :-) Már olyan kiváncsi vagyok, és nehezen várom ki még ami 1 hét hátra van. Megnézitek, ez a görbém: [link]
Drukk mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!