Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 21 és...

Ki nem várja december 21 és 24 között?

Figyelt kérdés
Nekem ma volt egy rózsaszín cseppecském és kicsit mensi előtti görcsöm volt. Remélem beágyazódás.Ti hogy vagytok?
2011. dec. 12. 14:52
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Na, akkor kb a napokban kell belehúzzatok a dolgokba, ha 24-én nem várjátok...
2011. dec. 12. 15:02
 2/43 anonim ***** válasza:
ha 24.-ére nem várod akkor ma-holnap kéne lefeküdnötök... hogy is van ez?
2011. dec. 12. 15:08
 3/43 anonim ***** válasza:

Hm, korabbi valaszolok: a kerdesben az van, hogy ki nem varja dec 21-tol.

Ha a kerdezo akkorra varja, akkor mar multhet szerda kornyeken lehetett peteerese, de ha 24-re nem varja, akkor is mar tul van rajta.

A beagyazodas meg igy is, ugy is korai lenne, szoval nem hinnem, hogy azt erzed, de azert az is tulzas, hogy meg peteeres elott van.

2011. dec. 12. 15:13
 4/43 anonim ***** válasza:
jajj igen, elnéztem a dátumot :) már akkor 2-5 napja volt a peteérés :)
2011. dec. 12. 15:24
 5/43 A kérdező kommentje:
A peteérésen már túl vagyok, valóban:))) A beágyazódásban meg reménykedek. Régóta várunk a babára és ilyenkor minden reménysugárba belekapaszkodik az ember. Csak sajnos ezt sokan nem értik meg, úri huncutságnak titulálják a "bugyuta" kérdéseket, lásd első válaszoló. Aki hasonlóképp szívből reménykedik, felteszi a kérdéseket és talán olyan embertől is kap választ, aki szintén reményteljes időszakot él át éppen és minden kis apró jelben a kapaszkodót keresi. A többieknek köszönöm a választ:)))
2011. dec. 12. 15:26
 6/43 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én is gondolkodtam, hogy kiírok egy ilyen kérdést, de féltem, hogy korai. :) Én 24-re nem várom. Szép ajándék lenne egy pozitív teszt a fa alá. :) Én tegnap barnáztam, bármit is jelentsen. Én is a beágyazódásban reménykedek, mert még sosem barnáztam. :)
2011. dec. 12. 15:35
 7/43 A kérdező kommentje:
Hát én kimertem írni:))) Máris nem vagyunk egyedül ezzel:))) Valóban szép karácsony lenne:))) Még ha nem is jött össze, akkor is ez a néhány nap, a reménykedés napjai, nagyon csodálatosak tudnak lenni. Ha nem jön össze, akkor majd legközelebb, de álmodozni, akkor is jó érzés. Biztos érted, mire gondolok :)))
2011. dec. 12. 15:41
 8/43 anonim ***** válasza:
2011. dec. 12. 17:42
 9/43 anonim ***** válasza:
Én se várom 22-re,a hőm ilyen [link]
2011. dec. 12. 21:52
 10/43 anonim válasza:

Sziasztok! Én 20-ára nem várom :-)) Én is innen meritek erőt, és reménykedem, hogy hátha ebben a hónapban összejön a babóca. :-)) Karácsonyfa alá el sem tudok képzelni szebb ajándékot!! :-) Már olyan kiváncsi vagyok, és nehezen várom ki még ami 1 hét hátra van. Megnézitek, ez a görbém: [link]

Drukk mindenkinek!

2011. dec. 13. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!