Ki nem várja december 21 és 24 között?
Nagyon bíztató görbék! Szurkolok mindkettőtöknek! Mindenképp írjátok meg, hogy mi lett. :) Remélem, a kérdező nem bánja, hogy közbedumálok. :)
2011. dec. 13. 20:20
12/43 A kérdező kommentje:
Drukkolok mindenkinek! Én nem vezetek görbét, egyszer próbáltam, de nekem ez eléggé macerás:DDD A ciklus.hu-n nézegetem, hogy mikor várható az ovu és kb. akkor tényleg szoktam érezni fájdalmat, meg ott a tojásfehérje szerű nyák. A ciklusom 22. napján volt egy rózsaszín pöttyöm a wc papíron. Ez ovus vérzésnek késői lenne, mert 7-én fájt utoljára a petefészkem és a ciklus.hu szerint is 8. körül kellett lennie az ovu-nak. Ez a 17-18. ciklusnapom. Félek, hogy ez a 22. túl korai lenne beágyazódásnak, de hát nem tudom. Azért reménykedem. Melleim feszülnek és kis mensis görcseim vannak. Elvileg ha pontosan nézem a 31. napos ciklusom, akkor 22-én kellene megjönnie, de nálam a 31. nap csak átlag, mert 28-37 napra szokott megjönni. Ha nem jön meg, akkor 25-én reggel szeretnék tesztelni.
Sziasztok!
Én 21. re nem várom(de nagyon, nem) ez a második próbálkozós hònapunk. Minden kis apró jelre figyelek, de csak annyit figyeltem meg magamon, hogy előbb kezdett fájni a mellem.
Mindenkinek drukkolok Es sok ++++ hozzon a Jézuska :-))
2011. dec. 14. 18:35
Én sem várom de már 19-re nem.Na ezt jól leírtam:) régóta próbálkozunk nov. elején kiderült h magas az inzulinom valószínű ezért nem sikerült.Ez a 2. hónap h szedem rá a gyógyszert és nagyon reménykedünk,hogy hatott már és nem fog megjönni.Annyira jó lenne tényleg a fa alá tesztet tenni el sem hinnénk:)egyébként nem érzek még semmit csak annyit h borzalmasan fájnak a melleim.
2011. dec. 15. 15:59
15/43 A kérdező kommentje:
Mensis görcsölgetést érez valaki még rajtam kívül? Ilyen mindjárt megjön érzés.
Szia. Nekem egyszer-egyszer egy rövid időre van mindjárt megjön érzésem. Emlékszem, az előző terhességemnél a peteérés után egy héttel kezdődött, egyre erősebb lett, de mégsem jött meg. Remélem, most is így lesz. :)
2011. dec. 15. 21:00
Sziasztok!
Én már azt sem tudom, hogy mit érzek egyáltalán és mi az amit csak bekébzelek...
Minden reggel úgy kelek hogy megnézem hogy fáj e még a mellem, szerintem nem kicsit beteges lettem:-D
A hasamat nem nagyon érzem.
Már eljutottam oda hogy nem is akarok tesztelni mert nem akarom hogy negatìv legyen.( na jó azért egyet csinálok vasárnap, még ha korai is ;-) )
2011. dec. 16. 07:02
18/43 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek ettől a mensis érzéstől. Igaz, én is szinte peteéréstől érzem (pontosabban rá 5-6 napra kezdődött, mikor a rózsaszín pöttyöm jelentkezett), de akkor is. Mondjuk ebben a hónapban a peteérés is elég fájdalmas volt, aztán jött még ez a mensis görcs is. Gyakorlatilag egész hónapban fáj valami:DDD A melleim duzzadtak és fájnak, a hét elején nagyon gáz érzelmi hullámom is volt. De hát mindezek ugye pont hogy a mensi előjelei is lehetnek. Nagyon görcsöl a hasam napok óta, de csak 22. körül kellene megjönnie. Kb. úgy fáj, mintha már rég megjött volna. Az ember minden apró kis jelbe belekapaszkodik, variál:DDD Legbelül meg úgyis tudom, hogy karácsonyra úgy meg fog jönni, mint a Niagara:(((( Bánatosan végiggörcsölöm a szentestét... hurrá:(( De azért a remény még ott pislákol. Ha nem jön meg, akkor is csak 25-én merek először tesztelni. Túl sok volt már nekem is a negatív teszt.
19/43 anonim válasza:
Én elvileg most vagyok a 12. dpo-n, és pici szurkálást érzek ma reggel óta, meg egyszer kétszer megjön érzésem is volt az elmúlt pár napban, de már nem merem beleélni magam túlságosan.. Mert 9. hónapja probálkozunk, és bizakodom. Hőgörbét 3. hónapja vezetem. :-)) és most így állok: [link]
Nagyon nagyon boldog lennék, ha most ez már egy pici babát jelentene... :-))
2011. dec. 16. 14:07
Az első lányommal nekem is folyton mindjárt megjön érzésem volt, nem is reménykedtem nagyon, aztán mégis pozitív lett a teszt.
Most 21-re nem várom. Sajnos abszolút semmit nem érzek. Szerintem ez a rosszabb.
Neked drukkolok, bár azért én sem adtam még fel!
2011. dec. 16. 14:45
Kapcsolódó kérdések: