Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 21 és...

Ki nem várja december 21 és 24 között?

Figyelt kérdés
Nekem ma volt egy rózsaszín cseppecském és kicsit mensi előtti görcsöm volt. Remélem beágyazódás.Ti hogy vagytok?
2011. dec. 12. 14:52
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Hát én már tiszta izgalomban vagyok. Olyan fehér folyásom van a görcsök mellé, hogy időnként azt hiszem, megjött (pedig még korai lenne nekem a 26. napon). :)))
2011. dec. 16. 15:01
 22/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok én 21-re nem várom, körülbelül 4 napja teljesen száraznak érzem magam, 2 napja mindjárt megjön érzésem és enyhe mensis görcseim vannak. 4-5 napja pedig minden étkezésnél csak abált szalonnát és lilahagymát ennék. A mai naptól mellbimbóm érzékeny. A hőmérsékletem így alakult:

[link]

2011. dec. 16. 22:40
 23/43 anonim válasza:

Én most délután teszteltem egy 10 es érzékenységu teszttel.. Persze negativ lett.. pedig a hasam már 2 napja megjön érzést produkál.. a görbém igy alakul.. de bizakodom, hogy türelmetlen voltam, és lesz ebből még pozitov teszt.. elvileg 20ára nem várom.. Szerintetek?

[link]

2011. dec. 17. 17:20
 24/43 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nagyon korai volt ráadásul délután.Én 19-re nem várom de már nem tesztelek ennyi év után beleuntam ilyenkor még nincs értelme max. aznap reggel csinálok egyet.A hőd eddig biztató de még van 3 napod ha jól számolom.
2011. dec. 17. 17:46
 25/43 anonim ***** válasza:
Valaki lát akár csak pici kis növekedést is a hasa alsó részénél?
2011. dec. 17. 22:07
 26/43 anonim ***** válasza:
hmm??növekedés?
2011. dec. 17. 22:42
 27/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma kora reggel teszteltem Clear blue digitálissal a 11 dpon, de negatív lett.

Mivel tudtam hogy ezekben a tesztekben ugyan olyan teszt csík van csak ez digitális módon értékeli ki ezért szétszedtem, ebben 2 teszt csík van az egyik a terhességet a másik a hcg mennyiségét méri, és itt van a furcsaság a két tesztből az egyik egy erős control csík és egy halványabb másik, a másikon meg nem a control hanem a másik mezőben egy halvány , na ez most mi lehet?

Lehet hogy pozitív csak még gyengén és így negatívat jelzett?

próbálok képeket is felrakni de még nem raktam fel ide de most megpróbálom.

2 kép lesz egy sima és egy amit negatívban fotóztam, mert az nem mutatja ki ha esetleg szellemcsík lett volna.

Évi

2011. dec. 18. 05:53
 28/43 anonim ***** válasza:

[link]

Az első ami negatívban készült

[link]

ez meg a sima.

remélem jòl csináltam.

Szerintetek ez mi lehet?

Évi

2011. dec. 18. 06:04
 29/43 anonim ***** válasza:

Jajj Lányok annyira de annyira akarok minden olyanba kapaszkodni ami egy kicsi kis reményt is adhat arra hogy baba van.....

De gondolom ezzel mindenki így van.

2011. dec. 18. 06:13
 30/43 A kérdező kommentje:
Tök jó.... 31 napos ciklusom 26. napján este elkezdtem barnázni. A görcs elmúlt. A 27. napon is volt két csepp barna, ma a 28. napon vagyok és barna nincs, ellenben volt egy csepp rózsaszín. Görcs szintén nincs. Én ezt úgy értelmezem, hogy tuti meg fog jönni... Ez van
2011. dec. 18. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!