Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 21 és...

Ki nem várja december 21 és 24 között?

Figyelt kérdés
Nekem ma volt egy rózsaszín cseppecském és kicsit mensi előtti görcsöm volt. Remélem beágyazódás.Ti hogy vagytok?
2011. dec. 12. 14:52
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Évinek üzenem, hogy érdekes a teszt. Szerintem csinálj egy másik fajtát, mert nem egyértelmű, bár halvány +nak látszik, de ezt a fajta tesztet nem ismerem, főleg nem így szétszedve:DDD
2011. dec. 18. 12:25
 32/43 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött ma de már megszoktam ezért nem csinálok tesztet idő előtt.
2011. dec. 18. 20:30
 33/43 A kérdező kommentje:
Én még mindig csak barnázok és már nem fáj egyátalán a hasam. A cicim érzékeny. A 29. napon vagyok, 22-én tuti megjön rendesen, de persze bizakodom addig. Bár ez a barna nem jó jel:(((
2011. dec. 19. 14:22
 34/43 anonim válasza:

Sziasztok!

Igen, nekem teljesen felesleges volt a teszt.. ma ugyanis már minden jel arra utal, hogy meg fog jönni a nem várt... :-((( Most egy kicsit sztem elfokuszálok másfelé... tervezzük nyárra az eskuvonket, hátha az majd eltereli a figyelmem. És akkor hamarabb összejön :-)) már 9 honapja próbálkozunk, és mot egy kicsit elkeseredtem.. Mindenkinek sok szerencsét!

2011. dec. 19. 14:27
 35/43 anonim ***** válasza:

8. válaszoló vagyok

Nem brtam tovább várni, és teszteltem egy hatalams +++++++++++++++++:):)

2011. dec. 19. 19:42
 36/43 A kérdező kommentje:
GRATULÁLOK!! :)))) Nálam sajna... hát még nem tom, barnázom és tiszta hisztérika vagyok. Elvileg 22-én meglátjuk. Tudom, hogy meg fog jönni, de addig reménykedem, amíg nem önt el :DDD Tesztet teljesen felesleges csinálnom, max ha tényleg nem jön meg rendesen 25-ig.
2011. dec. 19. 20:45
 37/43 anonim ***** válasza:

Drukkolok!!!!!Nagyon:):)

Nálam már annyira egyértelműek voltak a tünetek,hogy nem bírtam tovább várni. Nem bírok enni,pisilek éjjel nappal, nem kívánom a sexet??????(én???)és tudom,hogy hülyén hangzik,de megéreztem.

Egyébként a férjemnek nem tudom,hogy nem esik le,már a +teszt becsomagolva várja,hogy a karácsonyfa alá kerülhessen...

2011. dec. 20. 07:54
 38/43 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 24.re nem várom, és ma reggel teszteltem egy halvány pozitívat!!!!!!!!! :)

2011. dec. 20. 09:37
 39/43 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek szivből, akink sikerult!! Remélem, nekem is megadatik majd :-)) SOk sikert a bébihez!!! :-))
2011. dec. 20. 09:53
 40/43 A kérdező kommentje:
Ma, egy nappal korábban a nem vártnál, végül megjött:(((
2011. dec. 20. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!