Hány babára váró nő van itt?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, hogy egymás kérdéseire válaszolgatunk itt négyen öten vagy azért többen vagyunk?
És nagyon érdekelne mert pont most olvastam a Babák topikban ott 84 válasz érkezett. Elég szép eredmény.
Sajnos eddig még én is babára váró nő vagyok.
2011. okt. 10. 16:10
72/102 A kérdező kommentje:
Ez a hónap sikeres kell, hogy legyen, ha most sem sikerül nekünk akkor most egy időre lemondok a babáról mert már 2 éve minden napon teljesen azzal telik, hogy csak erre fókuszálok. Elfáradtam. :( Már mindent kipróbáltunk, de tényleg. Együtt érzek azok fájdalmával akik nagyon régóta próbálkoznak mindhiába. Szeretnék én is anyuka lenni.
2011. okt. 17. 09:18
73/102 anonim válasza:
Tegnap 19.36-os vagyok Te is leszel anyuka hidd el!!Muszály kitartani csak sokszor nehéz.
74/102 A kérdező kommentje:
kinek sikerült a kérdés kiírása óta?
2011. nov. 8. 09:14
75/102 anonim válasza:
nekem lassan már 5. hete késik de a cicim az érzékeny és most nem tudom menzi lesz vagy baba van a dolgogban mert a késések első 2 hetében 2 negatív tesztem volt azóta nem néztem.
76/102 anonim válasza:
10-10 17:51 -es vagyok.Ekkor még a 6. lombik közepénél tartottam,sajnos már a végén vagyok.Nem sikerült:(
77/102 anonim válasza:
Nekem megvolt a 4. inszemem, de sajna ez sem sikerült :(
Jelentkezhetne valaki, akinek sikerült, hogy eröt merítsünk belöle!
25L
78/102 anonim válasza:
Sajna nekem sem sikerült de legalább úgy néz ki megvan h miért nem sikerült eddig.Megyek orvoshoz és kapok gyógyszert és remélem minél előbb jön a gólya:)
79/102 anonim válasza:
Képzeljétek el nekem se sikerült idáig teherbe esnem,már 2-3 hónapja,és elmentem a dokimhoz,kiderült semmi problémát nem látott uh-n,viszont hétfőn voltam vérvételen valószínű hormonpróbléma,ugyanis szeptemberben 41 napra jött meg,októberben 18 napra.Se scyszta,se mást nem lát a doki.Ráadásul többször begörcsöl a hasam mikor meg sincs a bajom.Reménykedek az eredményből megtudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!