Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény a babára, vagy...

Van még remény a babára, vagy inkább készüljek ismét a mensire?

Figyelt kérdés
A ciklusaim picit változóak. Legtöbbször 28 naposak, de szokott 24, 26 napos is lenni. Most szept. 29-én volt az utolsó menzesz első napja, ovus nyákot 10-12 között éreztem, a párommal többször együtt is voltunk ekkor. 18-án enyhe menstruációs fájdalom, hányinger jött, ami azóta is tart kisebb-nagyobb hullámokban. Görcs nincsen, vagy csak nagyon enyhe. És most 21-én, azaz tegnap volt 1-2 csepp rózsaszínes folyás. Azóta nagyon figyelem, de eddig semmi. Hasfájás azóta is előfordul, fáradékonyság és ingerlékenység is. Tudom, ebből bármi lehet még. De mégis mit tippeltek, minek van nagyobb előfordulása ilyenkor: a mensinek, vagy a terhességnek? Köszönöm.
2011. okt. 22. 08:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igazából még nem nagyon merek tippelni se.De ha tegnap volt az kicsi pár pötty és azóta semmi,így szerintem van esély.Majd írj kérdező :) Drukkolok!
2011. okt. 22. 08:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pont úgy vagyok ahogyan te, kis hányingerszerű valami, meg érzem hogy a gyomrom nincs rendben,kevesebbet is eszek... Az én ciklusom ált.ban 32 napos, én sem várom a menzit :( Szorítsunk egymásnak! :)
2011. okt. 22. 09:40
 3/17 A kérdező kommentje:

Oké, drukkolok mindkettőnknek!

Már azóta ma is volt egy pötty barna. És nagyon fáradtnak érzem magam.

Még reménykedek.

2011. okt. 22. 11:11
 4/17 Disi ***** válasza:
100%
Kitartás csajok, én így lettem babás. Rettenetesen görcsöltem, hisztis voltam, mondtam is a férjemnek, hogy megint meg fog jönni. És végül nem :-))) Most 3,5 hós a babám.
2011. okt. 22. 11:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de én ma már elsirattam a babát is és magamat is. Volt további vöröses-barnás csepp. Ebből már mensi lesz. Annyira sajnálom! Már szinte a karomban éreztem a picit! :(
2011. okt. 22. 17:41
 6/17 anonim ***** válasza:
nah volt menzi? Remélem nem, és az a pötty csak más volt... :)
2011. okt. 23. 09:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem még nem jött meg rendesen, de pöttyök vannak. Ma már kb. ötnél járok. Ez a 24. napom. Még mindig bármi lehet. Ez a legszarabb benne. Inkább lenne egyértelmű, és essünk túl rajta.
2011. okt. 23. 18:20
 8/17 A kérdező kommentje:
És neked, Kleopátra? Te hogy állsz? Hány napod van még a tesztelésig? Hogy érzed magad?
2011. okt. 23. 18:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Én sem szeretném hogy beleéletesselek,mert utána nagyobb a csalódás,de szerintem már rég megjött volna a megakar :) remélem igazam lesz!
2011. okt. 23. 20:48
 10/17 anonim ***** válasza:
óóó, nekem még van idő nov.2.-ig :((( Furán érzem magam továbbra is, úgy csinálnék már tesztet de még korán lenne. Pedig már megvettem :D Te még nem csináltál?
2011. okt. 24. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!