Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvileg kb. 4-6 nap múlva NEM...

Elvileg kb. 4-6 nap múlva NEM kellene megjönnie, de már 3 napja van világos krémes barnás folyásom van. Reménykedjek, vagy készüljek a mensire?Beágyazódás vagy meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, számtalan ilyen kérdés volt már, de már nagyon ideges vagyok.:(

Mik a tapasztalatok?

Köszi mindenkinek előre is!!!

2008. okt. 8. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jókérdés. Nekem volt hogy 5 nappal előtte elkezdődött a pecsételgetés, sajna nem lett baba belőle, de ott nem barnás folyás volt, hanem vér volt a nyákba ami kijött belőlem. Csúnyán fogalmazok, de mint az átlátszó takony egy kis vércsíkkal. Tehát nekem ha mensit jelez az így néz ki. A Te eseted inkább utalhat babára minthogy arra hogy megjön. Szorítok
2008. okt. 8. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Drukkolok neked!
2008. okt. 8. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szia. hát velem ugyan ez a helyzet, mert nekem pl, mindíg barnázgatásom van mensi előtt van amikor hamarabb van amikor csak pár nappal előtte. innene tudom, hogy megfog jönni, DEEE most nálam sem igazán ez volt hanem pecsételő vérzés és kevés barnázgatás, tehát innen is látszik hogy saját magán sem tud eligazodni az ember és nem tudhatja mi mit jelenthet, lehet, hogy nálad ez a beágyazódás, de lehet, hogy változáson megy keresztül aszervezeted, és ettől van szorítok hogy babás legyél.
2008. okt. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!