Van még remény a babára, vagy inkább készüljek ismét a mensire?
Figyelt kérdés
A ciklusaim picit változóak. Legtöbbször 28 naposak, de szokott 24, 26 napos is lenni. Most szept. 29-én volt az utolsó menzesz első napja, ovus nyákot 10-12 között éreztem, a párommal többször együtt is voltunk ekkor. 18-án enyhe menstruációs fájdalom, hányinger jött, ami azóta is tart kisebb-nagyobb hullámokban. Görcs nincsen, vagy csak nagyon enyhe. És most 21-én, azaz tegnap volt 1-2 csepp rózsaszínes folyás. Azóta nagyon figyelem, de eddig semmi. Hasfájás azóta is előfordul, fáradékonyság és ingerlékenység is. Tudom, ebből bármi lehet még. De mégis mit tippeltek, minek van nagyobb előfordulása ilyenkor: a mensinek, vagy a terhességnek? Köszönöm.2011. okt. 22. 08:50
11/17 anonim válasza:
Kleopátra89
A te eredményedet is várom :)
12/17 A kérdező kommentje:
Én ma vásároltam egy tesztet, hogy holnap reggel majd megcsinálom, de ma már megerősödött a barna folyás, úgyhogy ez szerintem mensi lesz. Ettől függetlenül megcsinálom a tesztet. Kíváncsi vagyok. De ezután a mensi után biztos, hogy orvoshoz megyek, hogy vizsgáljon ki, mert úgy érzem, nem ártana. Nem vagyok biztos benne, hogy ez normális dolog így barnázgatni (főleg, ha nem baba miatt).
2011. okt. 24. 21:56
13/17 anonim válasza:
Na megjött kedves kérdező :/ ???
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. Nem jött még meg, de valószínűleg meg fog jönni, mert ma reggel csináltam egy tesztet, és - lett. Még mindig picit barnázok. Állítólag ez hormonális ingadozást is jelenthet.
2011. okt. 25. 20:30
15/17 A kérdező kommentje:
Megjött! :(
2011. okt. 27. 14:08
16/17 anonim válasza:
Sajnálom.Legközelebb összejön!
17/17 A kérdező kommentje:
Vettem egy doboz PreMens tablettát, hátha segít. :)
2011. okt. 27. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!