Ha elvileg holnapre nem várom, ma krémes folyásom van, az mensire utal?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 19:04
1/6 anonim válasza:
szia...lehet ez is az is nekem fehér volt és azóta 7hetes :) mensi előtt nekem nem nagyon volt folyás...szorítok.persze ha nem jön meg 2-3 nap mulva tesztelj csak...majd irj ha mégsem akkor se keseredj el majd a következő.szoritok
2/6 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ :)Remélem lessz valami:)Megirom.
2011. júl. 23. 20:20
3/6 anonim válasza:
Sajnos nálam mostanában mensit hoz, bár az első terhességemnél nagyon sok krémes folyásom volt. drukkolok!!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot ,ari vagy :)
2011. júl. 24. 11:25
5/6 anonim válasza:
Babánál általában nincs folyás azt írják a szakkönyvek, csak utána pár nappal kezdődik.
Nekem pl pár nappal menszi előtt volt krémes folyásom, De amikro meg kellett volna jönni, olyan száraz voltam, mint soha, sőt nekem egy csepp vérzésem is volt, már feltettem tampont este, hogy majd megjön, és mégis lett baba. Szóval ki tudja még menszi előtt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!