Hogyan tudnám a páromat rávenni a babára?
A párodnak van igaza. Ha komolyan akarod az egyetemet csinálni,akkor nem lesz időd a babára. Egy kisbaba akkor is sok időt vesz el,ha nem kényezteted,nem dajkálod állandóan.
Hogyan akarod pl. szoptatni,ha a tanulás miatt el kell menned otthonról? A csecsemőt nem viheted magaddal az egyetemre.
Hány éves vagy ? Mikor lehet meg a diplomád ?
Szerintemis először a diploma legyen meg. Kimondani, elképzelni könnyű, hogy lehet a babásdit és diplomásdit együtt csinálni. (van akinek megy is, de nem könnyű) Nem elsősorban így kellene csinálni.
Nem tudom hogy mondd el, mert nem inkább mellette állok a kérdésben.
De ha nem tudtok nyugodtan dolgokat megbeszélni, csak veszekedve, akkor pláne meg kell gondolni a babavárás elsietést. Sok jó van benne, nagy boldogság, de sokminden feladással jár egy babát felnevelni, rengeteg türelem kell hozzá.
Szerintem várj még.
De mi a kérdés???
Hogy vedd rá? Te ismered, te tudod mit hat rá vagy nem. Az én férjemet nem kellett győzködni, ezért nem tudom,hogy hogyan lehet rávenni egy pasit a gyerekre.
Az mondjuk meg sem fordult a fejedben,hogy nem csak miattad és a suli miatt akar várni,hanem még kell neki egy kis idő?
Nem 2-3 éven múlik és nyilván ezt ő is feléri ésszel. Egy pasinál nem akkora gond a kor.
Hány éves a párod?
Amúgy én is várnék még a helyedben, ha nem is a diplomáig, de legalább úgy, hogy most elmennék levelezőre, dolgoznék egy évet, közben már lehet próbálkozni. És akkor a pénz is olyan, mert mégis ki tudja..
Amúgy maximum azzal veheted rá a párod, hogy megpróbálod megbizonyosítani, hogy bízhat benned, tovább fogod csinálni.
Sok sikert!
Kimondottan a kérdésre válaszolni nehéz, mert nem ismerjük a párodat.
Úgy tűnik vannak némi gondok a kommunikációval nálatok, ha nem tudod előadni neki vita nélkül. Ez azt mutatja, szoktatok vitatkozni, vagyis veszekedni.
Neked kell ismerned melyik az időpont amikor talán nyugodtabb. Meló után közvetlen nem ajánlanám, mikor éhes nem ajánlanám.
Próbáld mondani neki, hogy ki lenne a segítség, ha megbeszélitek az illetővel és belemegy, akkor ő mit szól így hozzá. Mondd el amit ide írtál, hogy félsz nem jön össze elsőre, lehet el is fog telni az az idő, mire végre sikerül.
Kérdezd meg tényleg csak a diplomád elhalasztása, félelme, hogy nem lesz meg tartja e vissza, vagy valami más is esetleg ?
Készítsd fel, szólj neki, hogy szeretnél erről a témáról beszélgetni vele nyugodt körülmények között hamarosan, mondjuk egy héten belül, adja meg ő az időpontot mikor képes nyugodtan, nyíltan beszélni erről. (nem úgy értem most mondja meg, hogy vasárnap 4-kor, hanem egyszer ezen az egy héten belül mikor neki jó, menjen oda hozzád, és rajta. Te bármikor készen állsz. De ne is legyél ideges !
Ilyesmik jutottak eszembe konkrétan a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!