Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oralis szex! Hogyan tudnam ravenni a paromat hogy o is kenyeztessen engem oralisan? Varom a valaszotokat.
úristen
Hatalmas problémák lehetnek a barátoddal, de most komolyan, én ilyenről még nem is hallottam...döbbenet
"Hogyan tudnam ravenni a paromat hogy o is kenyeztessen engem oralisan?"
ez azt jelenti hogy már felvetetted neki és ő nemet mondott ugyebár,
"De adnatok tippet megis hogy kerjem meg? Tudjatok egy kicsit szegyellem csak ugy megerni hogy : hejj, csinald mart te is nekem . :|"
ez meg azt hogy még csak fel sem vetetted neki,akkor most mi is a bajod?
"ez meg azt hogy még csak fel sem vetetted neki,akkor most mi is a bajod?"
Ehhez annyit tudok hozzafuzni hogy igenis felvetettem neki es elmondtam hogy nekem is jolesne es en is kivanom neha. A valasza az volt hogy orul hogy elmondtam a vagyamat. de semmi tobb :(((
És te még egy ilyen válasz után csinálod neki???
Hát nem semmi, de te vagy a hülye, mert csinálod neki, ő tök jól érzi magát, te meg szenvedsz. Ha esetleg nem csinálnád neki, talán rádöbbenne, hogy mekkora egy paraszt.
Sztem mindenki hasonlóan gondolja mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!