Hány babára váró nő van itt?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, hogy egymás kérdéseire válaszolgatunk itt négyen öten vagy azért többen vagyunk?
És nagyon érdekelne mert pont most olvastam a Babák topikban ott 84 válasz érkezett. Elég szép eredmény.
Sajnos eddig még én is babára váró nő vagyok.
2011. okt. 10. 16:10
11/102 anonim válasza:
én is itt vagyok!mi most járunk Tapolcára(így már lehet ismernek egy páran).6.éve várunk a babóra!én is válaszolok szívesen bárkinek!
12/102 anonim válasza:
Minden rendben nálatok és úgy nem jössz a baba 6 éve ?
Én rettegek ettől...nem akarok sokat várni,de ha azt kell majd akkor kivárom.
13/102 anonim válasza:
Én is idetartozom úgy érzem.:))A próbálkozás fázisában járok még csak..:(
14/102 anonim válasza:
Jelen, bár nem tudom ide tartozom-e, mert van egy 1,5 éves lányom, és pár hónapja tervezzük a tesót, de ő nem akar jönni. :(
15/102 anonim válasza:
Jelen! Mi 1 éve tervezzük a babát, volt egy terhességem, csak sajnos elment. Kb. fél éve vagyunk rajta a projekten újra...
16/102 anonim válasza:
16:38-as vagyok nálunk az a probléma hogy nagyon kevés a sperma szám meg sok idő kiesett nálunk sajnos!mindenkinek nagyon szorítok!
17/102 anonim válasza:
Én is szeretnék már babát!!! 3 hónapja próbálkozunk még csak, de nekem már örökkévalóságnak tűnik...
18/102 anonim válasza:
Jelen! Mi a párommal már több mint 2 éve várunk a "csodára"... Most volt a 2 clostys hónapom, bár minden rendben nálunk... Remélem most már sikerülni fog.. Nagyon vágyunk rá!
19/102 anonim válasza:
Én is itt vagyok, próbálkozás fázisban, remélem hamar összejön... :)
20/102 anonim válasza:
Jelen! Én lombikos vagyok sajnos lassan 5 éve nem védekezünk tavaly mentünk kivizsgálásra és végül idén lett belőle lombik 2. sem sikerült :( és apagondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!