Hány babára váró nő van itt?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, hogy egymás kérdéseire válaszolgatunk itt négyen öten vagy azért többen vagyunk?
És nagyon érdekelne mert pont most olvastam a Babák topikban ott 84 válasz érkezett. Elég szép eredmény.
Sajnos eddig még én is babára váró nő vagyok.
2011. okt. 10. 16:10
1/102 anonim válasza:
én itt vagyok, velem együtt már 2 :)
üdv
3/102 anonim válasza:
Én nagyon várom már hogy gyerekem legyen,de még sulis vagyok.Tehát én is annak számítok? :D
4/102 A kérdező kommentje:
ha sokat írsz ide tanácsot és rajta vagytok a baba dolgon a pároddal akkor számít. :)
2011. okt. 10. 16:22
5/102 anonim válasza:
Szülés előtt állok 3 héttel:-)!Szóval JELEN!!
6/102 anonim válasza:
Neem,nem vagyunk még rajta,de én már nagyon várom hogy lehessen.Na nem baj,szivesen olvasom majd a tanácsokat :) 1-2év múlva jól jön majd nekem is :)
18L
7/102 A kérdező kommentje:
de egye fene, te is a csapatunkba tartozol hisz sokat olvasol minket, ez is számít :P
2011. okt. 10. 16:27
10/102 anonim válasza:
94% ! Nagyon lelkes vagy , de a "babára vágyó/váró" nőkre gondolt a kérdező sztem!:) (egyébként én meg 2 hétre vagyok a babázástól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!