Hány babára váró nő van itt?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, hogy egymás kérdéseire válaszolgatunk itt négyen öten vagy azért többen vagyunk?
És nagyon érdekelne mert pont most olvastam a Babák topikban ott 84 válasz érkezett. Elég szép eredmény.
Sajnos eddig még én is babára váró nő vagyok.
2011. okt. 10. 16:10
21/102 anonim válasza:
Én is itt vagyok!Mi 7sikertelen hónapon vagyunk túl!:((
22/102 anonim válasza:
Én is babára váró vagyok,inkább még csak vágyó...:( Már lombikra járunk!
23/102 anonim válasza:
Nagyon sajnálom hogy ennyi embernek nem jön össze:( De sok szerencsét mindenkinek!!
Szerintem én bele se fogok merni kezdeni,mert nagyon félek a csalódástól...
24/102 anonim válasza:
Én is vagyok:10 év vágyakozás 6. lombik közepén vagyok:(
25/102 anonim válasza:
Sziasztok,én is itt vagyok,fél éve próbálkozunk a babán,de még sikertelenül.Igaz most késik a menstruáciom 2napja,de nemakarok csalódni,ezért még nem teszteltem...olyan jó álmodozni róla.Igaz?Az első párommal 4évig próbálkoztunk mindhiába,csak a kapcsolatunk vége felé mentünk orvoshoz,az expárommal volt a gond-lassú spermiumok.Remélem a mostani párommal már sikerül :D
26/102 Szanka válasza:
:) Vicces én is azóta vagyok fent, amióta babát szeretnénk, válaszolgatok más kérdéseire, szinte napi szinten többször is felkukkantok. Kicsit rákattantam :D
27/102 anonim válasza:
Én is itt vagyok...ma jött meg 15. alkalommal amióta babát szeretnénk, szóval nagyon el vagyok keseredve:(
Remélem ez a hónap sikeresebb lesz mindannyiunknak:)
28/102 anonim válasza:
Sziasztok! Én is olvasgatlak titeket (kb 4 hónapja), de csak a múlt hónaptól várjuk a babát.
E27
29/102 anonim válasza:
18:29 nagyon drukkolok neked :) mindenképpen írj majd,és kérek képet a pozi tesztről :)
30/102 anonim válasza:
Nagyon sokatoknál van apagond...Akiknél ilyen van a párjuk cigizik,vagy csinál/csinált valami olyat,ami ezt előidézhette,vagy csak szimplán a mai pasik hajlamosak erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!