Van eselyem babara ilyen ciklus diagrammal?
Figyelt kérdés
Masodik gyerek lenne, augusztusig szoptattam, azota probalkozunk, ket menzeszem volt(40 napos ciklussal). Ilyen diagrammal lehet, hogy nincs is peteeresem? Remenykedhetem meg?
2011. okt. 5. 12:27
1/4 anonim válasza:
Először is nem méred pontosan, mindennap egy időben kell mérni +- 30 perc. Így nincs értelme vezetni a görbét mert nem lehet látni belőle semmit.
2/4 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Így semmi értelme.
Eddig még nem volt pé-d!
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Tudom, hogy ugyanabban az idoben kellene merni, de a lanyom még felkel hajnalban, igy arra torekedtem, hogy mindig minel hosszabb ideju nyugalmi allapot utan merjem. Szerintetek olyan nagy az elteres kulonbozo idopontokban mert hok kozott? Akkor is ha meg agybol kikeles elott volt merve?
2011. okt. 5. 23:52
4/4 anonim válasza:
Szerintem ahhoz hogy pontos legyen fontos egy időben mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!