Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Apád viselkedése nagyon kiborító! (sokáig kerestem olyan szót, amit nem szűr ki a rendszer...)!
Figyi, a barátod azt hitte jót tesz (lehet, hogy tényleg ez volt a jó)...ez nyugtasson...minden rendben lesz, hidd el!
A barátod csak jót akart, hidd el, legalább vele ne vessz össze!
Ne haragudj, de apád nem normális. Ha teheted, tényleg ne menj haza!
Viszont én a helyedben megtartanám a babát. Persze ez a Te döntésed.
Ajjjj neeee,éreztem ma vhogy,h nem lesz ez így jó:SApád nem normális,komolyan mondom,hogy mert kezet emelni rád?Nem fáj a hasad ugye?Nem vagy rosszul?
A barátod jól tette,hogy elmondta a szüleinek,gondolom nem sejtette,hogy rögtön mennek hozzátok,nem így kellett volna az biztos,de ne haragudj rá,mert jót akart nektek és nagyon rendesek a szülei mert magukhoz vettek.Maradj is ott,ne menj haza amíg nem csitul a helyzet.Remélem a párod szeret téged és túl fogja élni ezt a kapcsolatotok:))
A házasság témát nehogy komolyan vedd,nem kényszeríthet hozzá,csak így,h tudnak róla már necces lesz az abortusz.
Ezek után,bár én is az abortuszt javasoltam és tartottam jó megoldásnak(utolsó előtti kommented előtti író vok),azt mondom,szüld meg azt a babát,lesz ami lesz,addig még azt is eltudod dönteni,hogy örökbe adod e(de ne,azt tuti nem élnéd túl),vagy megtartod.
Nagyon szorítok továbbra is,bár most is kaptál hideged meleget:SAjjjj,ha megy apukád most,azért barátod védjen meg,mert így a baba is elmegy,az meg senkinek nem lenne jó.
Naon szorítok és imádkozom is érted,most rögtön,pedig sosem szoktam...
Szegénykém! Remélem azért jól vagy!!
Egyet értek az előttem szólókkal, apád nem normális! Ne menj haza, és ha utánad jön akkor hívd a rendőrséget! De a barátod szülei szerintem megvédenek, hisz gondolom azért mondta az anyukája hogy menjél vele. A barátod nagyon jól tette hogy elmondta és szerintem azért nem mondta neked, mert tudta hogy ellenezni fogod. De szeret Téged, ez biztos. Ha nem szeretne akkor nem tette volna ezt, és nagy ívben leszarna. Hidd el nekem! Legalább az ő szüleivel akik normálisak, meg tudod beszélni a dolgokat, hogy hogy legyen. Én bízom benne hogy jól döntesz, de gondolj bele a legrosszabbon (kivéve amit az abortusz után érezhetsz majd) már túl vagy. Én nem mondom neked hogy vetesd el vagy tartsd meg, mert nem vagyok a helyedben, de szerintem a lelkiismeretednek is jobb lenne, ha nem megölnéd hanem megszülnéd és örökbe adnád. Persze ezt neked kell tudni.Így a babád is kap egy esélyt az életre, a te lelkiismereted is rendben lesz, illetve az a pár is jól jár, akihez kerülni fog, hisz nekik nem lehet gyerekük.
Sok sok erőt kívánok Neked/Nektek és írj hogy mi van!
De most nyugodj meg és pihenj!
Egy sokadik sokszor válaszoló kismami
Ez most kicsit off lesz, ne haragudjatok!
Az utolsó válaszolóhoz lenne a kérdésem: Azt túlélte volna, ha megölik a gyerekét, de azt nem, ha örökbe adja?? Ezt most komolyan gondolod?? Ha igen, légyszi fejtsd ki, az miért jobb, ha meghal, mintha más neveli fel. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!