Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Szia! Nekem is írhatsz privit, segítek, ahogy tudok.
Ha apud, annyira megvert, hogy látszik rajtad, az legyen az első dolgod, hogy elmész orvoshoz látleletet vetetni. Ez nagyon fontos, mert bizonyítékod van róla, hogy mennyire megvert és veszélyes lehet a babára, és akkor a gyámügy -ill. a védőnő is segíthet- nem fognak erőszakkal hazavinni.
Egy 32 éves 2 gyerekes anyuka
Hidd el, ha szeret a barátod, lépni fog, esetleg lépni fognak a szulei. Hiszek benne, hogy sorsod jobbra fordul: az emberrel torténik valami rossz, aztán jon jo is. 17 évesen meg már nem vagy annyira kicsi, hogy haza kelljen ráncigálni. Szerintem mindenképpen tartsd meg a babát, a sors igy hozta, pár hónap mulva nagyonis orulni fogsz neki.
Hát, ami apukádat illeti, az enyém is szigoru, de a tiédhez képest semmi. Szorítok, tarts ki, meglásd, lesz ez még jobb. Tartsa benned a lelket az hogy , vannak akik szeretnek és veled vannak.
nem akarom ezt mondani de szerintem menekülj
menj a barátothoz titokba felkapsz 1 kis pénzt és elmentek vhova ahol biztos nem keresnének nem vagyok ien de ez már több a soknál
mostmár a barátod is veszélyben van nemcsak te
szerintem menjetek el
nem tudom hogy mi lessz de ez nagyon félelmetes
szerintem meneküljetek
tudom és akkor h mi lessz velünk hova menjünk
nem tudom
de ha a barátodat is megverték akkor menjetek el esetleg
nagymamához titokba
www.wadja.com
Ide ha beregisztrálsz napi 5 ingyen sms-t küldhetsz. Vigyázz! csak ékezet nélkül, különben olvashatatlan lesz! Perceken belül meg is kapja az sms-t. Tudod a számát fejből?
Amúgy dokihoz mikor mész? Tudod hányadik hétben vagy?
Hát ez nagyszerű,persze idézőjelben.Elképesztő apád mekkora nem mondok rá inkább semmit.Egyetlen megoldás van,meghúzod magad egy-két napig,addig írsz barátodnak msn-en,vagy sms-t vhogy,gondolom ő fel fogja jelenteni a rendőröket.A gáz csak az,h ha van pár rendőr ismerőse,akkor ebből balhé nem lesz.Nemtudom hol laktok,de ha mást nem a megyei rendőrségen kell megtenni a feljelentést,előtte pedig menjen a kórházba látleletért.
Te addig tevékenykedj,anyukád most az egyetlen aki menthet.Ő szült aggódni fog érted,puhítsd sírj,mond meg neki,h védekeztetek így lett a baj,mond,h te nem akartál rosszat azzal h elmentél a barátod szüleivel és kérd meg h beszéljen apuddal,h ne bántsa a párod.De te,nem mész most sehová.Nyugodtan vársz és puhítod őket,mert ez innentől már nem játék.Vezsélyben van a barátod és a szülei is.Apád nem fog adni téged,ha csak elmész velül feljeneti őket ember rablásért,képes lesz rá hodd el,abban is biztos vok h ő mondta h verjék meg a párod mert ő nemtudta náluk.Készülj most nagyon lelkileg,nem lesz könnyű.Anyukád az egyetlen akibe szorult emberség,te ismered őt,muszáj puhítanod,ha más választásod nincs,nekem még van egy ötletem,nem lesz szép gondolat,de ha nem tudod megfűzni apukád ez egy mód.Nagykorúvá nyilvánnítatod magad,mégpedig úgy,h összeházasodtok.Itt van egy pont ilyen téma,azthiszem a problémás gyerekeknél,18 alatti tehres és intézetbe akarják dugni,ott van egy cikk,asszem szülői engedély sem kell.nagykorú leszel elmész abarátodékhoz és majd 2 év múlva ha esetleg de ne adj isten nem menne elváltok.Ez is ki út.Onnantól apádéknak nincs köze hozzád felelősség szempontjából.Felelőtlenül hangzik tuom,de ilyen apával vagyis apától máshogy nem tudsz menekülni.Jázmin drága,írj ha van fejlemény kérlek.Ha bánt vagy vmi történik írj nekünk.Szorítunk nagyon...
-Imádkozós:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!