Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Figyelt kérdés
16 éves lany vagyok,2 éve a hüvelykúppal védekezünk.Eddig minden rendben volt mostanáig.Olyan rosszul érzem magam,napok óta nem eszek,éjszaka sem tudok elaludni.Ha megtudják hogy terhes vagyok,engem megölnek.Nem vagyok kész a gyerekre,még ilyen fiatalon tönkretenné az életünket.Titokban szeretnénk elvetetni,ez lehetséges?2009. ápr. 6. 17:18
151/161 anonim válasza:
Reméljük jól vannak,hátha ír majd ha megszületett a baba:)
152/161 anonim válasza:
Szia Jázmin.
Mi ujság veletek?
Otthon minden rendben van ?
És a picivel?
Írj.
egy sokadik válaszoló.
153/161 anonim válasza:
Jázmin, nagyon kíváncsi lennék, mi lett veled / veletek .... és látom, nem csak én :) szép estét!
154/161 anonim válasza:
Szerintem ( vagyis az eddig olvasott kérdések között) ez volt a legtanulságosabb és legszivmelengetöbb... olyan sok mindenki irt.. olyan szépeket tökre megható végigolvasni.. amugy én is kiváncsi lennék mi történt majdnem egy év telt el...
155/161 anonim válasza:
Szia Jazmin!
Hogy vagytok?
Bizonyara meg van mar a baba.Kisfiu vagy kislany?Milyen a hazas elet?
Irj nekunk!
1 eves kisfiu anyukaja(ja en uj vagyok itt)
157/161 anonim válasza:
Jázmin!!
Légyszi írj, hogy vagytok!
159/161 anonim válasza:
Remélem minden rendben van veletek!
160/161 anonim válasza:
mi van veletek? Jázmin teszel fel képet a babáról? fiú vagy lány?
írj már rólatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!