Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Szia!
Én a helyedben elvetetném. Nehéz lesz szülői segítség nélkül. A barátod sem biztos, hogy még évek múlva is veled lesz. Akkor meg ki fog segíteni? Munkát nehezen kapsz, mert nincs még meg az érettségid sem. Sztem tanulj és majd évek múlva lesz ,másik babátok, akit el tudsz tartani.
Ha meg apád bántani akar, nyugodtan jelentsd fel.
Nagyon sajnállak és szurkolok neked.
Írd meg, hogy mi lett, és mit mondott az apád, amikor odaért hozzátok!
Basszus úgy beszéltek egy érző kisgyerekről, mint egy tárgyról!! Undorító! Pontozzatok le nyugodtan, nem érdekel, de ez akkor is felháborító! Hogy lehet már ilyet mondani és tenni?? Jóérzésű ember ilyet nem csinál!
Nem kötelező neki felnevelni, örökbe is lehet adni, azt a 9 hónapot meg túl lehet élni azért cserébe, hogy ne kelljen MEGÖLNI a saját gyermekünket...
Aki nem így gondolkodik, az gondoljon arra, hogy ha az ő szülei is olyan ****-ok lettek volna, mint most ő, akkor most nem osztaná itt az észt...
Már én is nagyon kíváncsi vagyok mit mondott.Lehet lehiggadt egy kicsit,vagy még inkább éktelen haragra gerjedt.Feljelenteni?Ezért nem lehet,családon belüli erőszaknak van titulálva,ezért büntetést nem kap,e még csak be sem zárják egy éjszakára sem.A rendőrség csak akkor megy ki ha vér is folyik,de nem az orrából.
Én folyton azon gondolkodom,hogy lenne neked jobb,tudom,hogy ez a te döntésed,csak hát mindkét megoldás sok nehézséggel jár.Én tényleg attól félek,hogy a barátod,ha megtartjátok ott fog hagyni.Van akinek még 30 évesen is sok egy gyerek nem hogy fele annyi idősen:S
A vidit amit küldött itt vki,az a néma sikoly?még nem láttam,egy pillanatot kaptam el,de az épp elég volt,pedig erős idegeim vannak.Ajjj nem is mondok semmit inkább.
Majd írj ha még tudsz,hogy h alakultak a dolgok...
Drága, Jázmin!
Örülök, hogy jobban vagy! És hogy döntöttél! A párod szüleinek örökké hálásak lehettek...
Apukád most a legkevesebb, én úgy látom. Neki kell leginkább mérföldekkel megváltoznia, ami most már nem rajtad múlik!
Minden jót nektek, és szép, nyugodt, békés babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!