Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok, mit tegyek?...

Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?

Figyelt kérdés
16 éves lany vagyok,2 éve a hüvelykúppal védekezünk.Eddig minden rendben volt mostanáig.Olyan rosszul érzem magam,napok óta nem eszek,éjszaka sem tudok elaludni.Ha megtudják hogy terhes vagyok,engem megölnek.Nem vagyok kész a gyerekre,még ilyen fiatalon tönkretenné az életünket.Titokban szeretnénk elvetetni,ez lehetséges?
2009. ápr. 6. 17:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/161 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rosszul tudom, de nem 17 felett lehet csak házasodni??? ANYUKÁD reakciója mi volt???
2009. ápr. 8. 21:42
 72/161 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok törödést.Junius 11-én leszek 17 éves.A barátom szülei azt akarják hogy tartsuk meg a gyereket.Én is már affelé hajlok,lesz ami lesz,ettöl rosszabb már úgysem lehet.Apu most úton van idefé,meg vagyok ijjedve.
2009. ápr. 8. 21:55
 73/161 anonim ***** válasza:
100%
Tarts ki! De komolyan! Ez nagyon nehéz lehet! A legfontosabb, hogy lélekben légy erős! Ha pedig apád nem bocsánatot kérni jön, hanem erőszakoskodik, akkor azonnal jelentsd fel! Nem viccelek! Mit képzel?? Mi itt mind nagyon-nagyon szorítunk, sajna többet nem tehetünk :(
2009. ápr. 8. 22:06
 74/161 anonim ***** válasza:
86%
Ne aggódj a párod szülei biztos megvédenek tőle,és nem hadják hogy bántson.Én személy szerint örülök hogy megakarod tartani a babát,és szoritok hogy minden rendbe jöjjön.A párod szülei nagyon rendesek hogy mellétek álltak,semmi esetre se menj el onnan.
2009. ápr. 8. 22:07
 75/161 anonim ***** válasza:
100%

21.21es vok.Hülyén fogalmaztam bocsi,nekem még nem ellett egyiket sem megélni szerencsére,de nekem egy fokkal azért rosszabb az örökbe adás,mert azalatt a 9hónap alatt hozzád nő a baba,nem könnyű odaadni,csak ezért gondolom.Az abortusz is iszonyú,de nincs de,visszaszívok mindent.

Jajj neked pici lány sok szerencsét,remélem nem lesz semmi baj:((Most már nagyon aggódom...

2009. ápr. 8. 22:14
 76/161 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem meg vetesd el.
2009. ápr. 8. 22:33
 77/161 anonim ***** válasza:
78%

Na tessék, a sok okos válaszoló aki azt mondta, hogy akkor a legjobb, ha elmondja a szülinek. Ja, ha agyonverik a gyerekkel együtt az nagyon jó tényleg... A legjobb lett volna nem szólni nekik, szörnyű lett volna az abortusz, de így most jobb?? Mégis milyen élete lesz annak a gyereknek egy ilyen családban? (nem téged szóllak le kérdező, hanem a családi körülmények, nagyon kicsik vagytok még, 17 évesen házasodni te jó ég, ráadásul milyen nagyszülők) Lelkileg nem lenne egészséges az a gyerek az tuti. Állítólag megérzi, ha nem akarják és a személyiségére meg az immunrendszerére is hatással lesz, mert érzi, hogy nem akarják, és "el akar tűnni". Sokat olvastam erről. Ja, és a barátod is nagyon "pici" még, hogy fog eltartani benneteket, még érettségitek sincs! A szüleidre én ezek után nem számítanék. Az a gyerek rettegésben "élné" a 9 hónapját, na és utána...Főleg ha nagypapáék szégyenkeznének még ráadásul... Aki meg annyira liberális, és azt mondja, hogy adja örökbe, hát nem tudom... Nektek tiszta lenne a lelkiismeretetek, ha eldobnátok egy teljesen más ki tudja milyen családhoz? Ha megszülöd, akkor már felelősséggel tartozol érte! És nem tudom, ti tényleg képesek lennétek 9 hónap után csak úgy megválni tőle? Ezeket a kérdéseket is tedd fel magadnak. Mert mindeni mondja, hogy önzőség megölni egy magzatot. És elhagyni vagy egy ilyen rettenetesen kemény és előítéletes életre megszülni csak a saját lelkének tisztán tartása miatt nem az?

Írj majd, hogy mi lett, nagyon sok kitartást!

2009. ápr. 8. 23:32
 78/161 anonim ***** válasza:
78%

Mindkettő nagyon rossz: elvetetni és örökbe adni is. De szerintem nem kérdés, hogy a két rossz közül melyik az, amelyik csak "kicsit rossz" (legalább esélyt kap), és melyik egy borzasztóan kegyetlen és önző tett...ezen minden abortuszosnak érdemes lenne elgondolkodni...

Kedves válaszoló, remélem minden rendben, ha tudsz, írj, mert nagyon féltünk titeket! Ne add fel...

2009. ápr. 9. 08:40
 79/161 anonim ***** válasza:
71%
* Kedves kérdezőt akartam írni, bocsi
2009. ápr. 9. 08:40
 80/161 anonim ***** válasza:
90%

A szülei egy idő után úgyis megbékélnek. És most jó helyen van. És nem Ő mondta el hanem a barátja... És most így a legjobb. Így van felnőtt is velük akik támogatják őket!

Akárhogy is döntesz kedves kérdező, mind nagyon szorítunk hogy rendbejöjjenek a dolgok, és azért majd írj hogy mi lett!

soxoros válaszoló

2009. ápr. 9. 09:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!