Van olyan aki elfelejtette (már) a terhesség-megszakítást?
nekem másfél hónapja volt, és tudom, jól döntöttem. Mindegy milyen okokból, de úgy érzem, hogy így jobb.
Ti hogy vagytok több hét, hónap vagy évek elteltével?
Én már elfelejtettem. 11 évvel ezelőtt volt és jó döntés volt így utólag visszanézve.
Azóta van 2 gyerekem (1 és 3 évesek).
Akkor 19 voltam :(
Mindjárt itt terem az 57%-os hittérítő, aki képes lesz neked oldalakat belinkelni régi abortuszos kérdésekből..
Amúgy, ha így érzed, biztos meg van az okod rá.
Szerintem is kapni fogsz hidegt-meleget, ez a téma mindig nagyon felkavarja a kedélyeket.
(nekem pl csakis az ehhez kapcsolódó válaszaimnál fordul elő a lepontozás, de ez végülis mindegy, csak érdekességképpen írtam)
Nekem december közepén volt ab-om. Az eszem tudja, hogy ez volt az EGYETLEN lehetséges döntés a mi helyzetünkben, de a szívem nem békélt meg azóta sem. Nem tudom, képes leszek-e valaha is feldolgozni. :-(
15 éve, 19 éves koromban történt. Akkor rossz volt, de kimaradt a történetből az "életed végéig bánni fogod", "rémálmaid lesznek" és "soha többet nem lehet gyereked" rész. Nem bántam meg azóta sem, józan és logikus döntést hoztam, nem voltak rémálmaim, és négy gyereket nevelek szeretetben és biztonságban, amit 19 évesen nem tudtam volna elmondani magamról.
Ez van, a savazás nem érdekel, kár a gőzért.
13 éve volt. Erőszakból fogant, nem bántam meg, 16 éves voltam. Ez volt a legjobb döntés, soha nem volt semmilyen lelkiismereti problémám belőle. Bár el nem felejtettem soha. Néha eszembe jut, hogy milyen lenne, fiú vagy lány lenne-e, de ennyi, gyorsan elhessegetem ezeket a gondolatokat.
Azóta van egy csodálatos, 20 hónapos fiam, akit imádok.
19 voltam akkor,immáron 10 évvel ezelőtt.
Felelősségteljesen viselkedtünk,5 éve tartó párkapcsolatomban fogamzásgátló szedése mellett estem teherbe.
Ésszel végiggondoltam/gondoltuk,és úgy döntöttük,nem tarthatjuk meg.
Jó döntés volt,soha nem bántam meg.
Akkor nagyon megviselt,és egy darabig még fájt (mármint lelkileg).
Elmúlt,és most van egy boldog családom,első gyerkőc már 2 éves most várom a másodikat,és egy nagyszerű családban élünk mi így együtt.
jaj-jaj nekem 29 évvel ezelött volt,a harmadik gyerekem
lett volna...lakásunk is volt rendes...
és most is nagyon bánom még,hogy nem szültem meg..
nagyon haragszom a férjemre..most is,mert ö beszélt rá
a kisebb fiam akkor 2 éves volt..nem volt még papirpelenka
de automata mosogép már volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!