Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Így van mind izgulunk érted,már én is írtam ide,de nemtuom hányadik voltamXD.Jajjj tényleg nagyon szorítunk neked,remélem azért nem fognak agyoncsapni,bár terhes nőre sosem mernek kezet emelni a szülők.Tapasztalatből mondom,mert barátnőm 17 volt amikor teherbe esett és amikor az apja megtudta,azthitte agyonüti de nem,csak nagyon leordította.Pedig szerintem a pofon nem fáj annyira mint a szavak.Szerintem amúgy felelőssgteljes is vagy,már nem csak amiatt,hogy védekeztetek,hanem mert inkább elveteted azt a szegény babát,mintsemhogy rossz körülmények közé kerüljön.Nem anyagi értelemben mondom,hanem családi.Most gondolj bele,hogy ha rádkényszerítenék,hogy tarts meg mi lenne:SValszeg anyudék nevelnék fel,te meg ha még nem is mondanád ki de tudatalatt őket és a babát okolnád amiért tönkretette az életed.Ennél rosszabb nem lehetne neki sem,úgyhogy beszélj a barátod szüleivel s a dokival és a családügyissel,hogy mind együtt menjetek és beszéljetek a szüleiddel,mert akkor nem lesz akkora cirkusz,legalábbis reméljük.Este egyébként én is azt álmondtam,h babát várok,szerencsére ez most lehetetlen,valszeg nagyon aggódtammiattad és átvetítődött a tudatalattimba.
Amúgy arra is gondoltamhogy lehet tényleg nem vagy terhes mert barátnőm is járt már így h pozi lett a teszt de aztán kiderült,hogy nincs is baba,nyugodj meg és menj először dokihoz,aztán ha elsz vmi tényleg írj nekünk mert mind nagyon nagyon aggódunk és szorítunk:D
Ha vallásosak a szüleid, akkor bár elég nagy békát kell lenyelniük, hogy a "közvélemény" előtt el kell ismerni, hogy az esküvő előtt szexeltél, ráadásul terhes lettél.., de akkor nekik pont az lenne a nézetük, hogy tartsd meg, és ne öld meg, nem??
A továbbtanulásnak meg nem lőttek, csak ideiglenesen szünetel(ne). Az élet nem 16 vagy 17 évből áll, ezt ne feledd.
Én a szívemre hallgatnék, de nem befolyásollak, vannak körülmények, családtagok, megélhetés, stb. Tény, hogy ha megtartanád át kellene rendezni a magad és a szüleid életét. Ebbe még senki nem halt bele, nehogy azt hidd. Ha tervezett egy baba, akkor is nagy az átrendezés, és a személyiségváltozás!
Kívánok jó döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!