Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Szia.
Én nem fogok neked litániát irni , de azt tudom hogy az első abortusz az ember életében ingyenes 18 év alatt , de szülői beleegyezés kell hozzá , a dokit nem tudod lefizetni mert sok papirmunka van utána amit rajtad végeztek el beavatkozást és annak az abortusznak nyoma van...
Eü. dolgozó.
Buta vagy. Úgy érzem, és ezt tudod te is, hogy feleslegesen játszod a mártírt, ezen át kell esni. Sokan, nagyon sokan írtak már előző kérdéseknél nagyon csúnya válaszokat, hogy ha nem vagy érett a szexhez, nem kell széttedd a lábadat. Tanácsot sajnos nem tudok írni, de azt nagyon szeretném, ha te is látnád, milyen szánalmas vagy, és végre össze tudnád magad szedni, mert csak úgy fogsz tudni tisztán gondolkozni.
GYönyörű az idő. Ha sírsz, mosd meg a arcod, menj el sétálni, és közben gondold át, melyek a lehetőségeid, és melyik milyen következménnyel járhat. Én is féltem a szüleimtől, még most is rengeteg mindent nem mondok el, mert nem hiányzik, hogy kioktassanak. De így, vagy úgy valamit tenned kell. És ne emlegesd többet az öngyilkosságot, mert azt magad sem hiszed el még addig sem, amíg kimondod, hogy a szüleid, vagy egy nem kívánt magzat miatt érdemes a saját életedet eldobnod.
Inkább azt mondd meg, mit mondott a barátod, mikor megmondtad! Hogy fogadta? Szeret? Támogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!