Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Biztos, hogy terhes vagy??? Csak azért, mert rosszul vagy és nem tudsz aludni még nem biztos.
Amúgy úgy tudom, hogy elég macerás, előtte el kell menni pár helyre, megpróbálnak rábeszélni, hogy mégis tartsd meg, stb, de hogy a szüleidnek szólnak- e a kiskorúságod miatt, azt sajna nem tudom :-(
Vegyél egy tesztet. Sajnálom :-(
Nem tudom milyenek a szüleid, de tisztességes lenne, ha elmondanád nekik :S Megölni magad?Ilyennel ne is viccelj!Előtted az egész élet!Menj el dokihoz, oda mehetsz egyedül is, kivizsgál. És ha a szüleid tényleg olyanok, akikkel nem lehet ilyet megbeszélni, vagy nem egyeznének bele az abortuszba, én egyszer úgy hallottam, hogy egy felnőtt beleegyezése is elég, aki elkísér, de ez nem biztos :(
L, 18
ne csináld! ne legyél öngyilkos! csak az öli meg magát aki túl gyáva az életet végigélni! és különben is egyel kevesebb lenne a gyik olvasója...:)
szerintem mond el anyukádnak először. ha tudják hogy már élsz szexuális életet akkor jobb a helyzet de ha nem még akkor sincs veszve semmi! pl. mond el nekik hogy az egész életedet tönkre tenné egy gyerek és nem vagy rá kész nem érzed elég érettnek magada az anyaságra. (erre biztos azt fogják mondani hogy akkor a szexre sem de te nyugodtan megmondhatod nekik h sajnálod de te/ti úgy érzitek hogy igen) mindenképpen mond el a szüleidnek. tudom biztos nagyon nehéz és hidd el h jobb lesz.meg fognak érteni. én nem tudom milyen nehéz egy terhességet bejelenteni de nekem is vannak gondjaim a szüleimmel és hidd el mindig jobb ha őszinték vagyunk hozzájuk! kérlek próbáld meg! csak próbáld meg. mondjuk este bújj oda anyukád ágyába és kezd úgy hogy nagyon fog haragudni de el kell mondanod neki valamit.....
nagyon drukkolok neked és sok sok sikert! aztán majd írj még ha segíthetünk meg azt is hogy mi let!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!