Terhes vagyok, mit tegyek? Elvégzik-e a terhesség megszakítást a szüleim tudta nélkül?
Figyelt kérdés
16 éves lany vagyok,2 éve a hüvelykúppal védekezünk.Eddig minden rendben volt mostanáig.Olyan rosszul érzem magam,napok óta nem eszek,éjszaka sem tudok elaludni.Ha megtudják hogy terhes vagyok,engem megölnek.Nem vagyok kész a gyerekre,még ilyen fiatalon tönkretenné az életünket.Titokban szeretnénk elvetetni,ez lehetséges?2009. ápr. 6. 17:18
141/161 anonim válasza:
Szia!
Annyiszor visszanéztem ide, hogy írsz-e, most nagyon megkönnyebbültem :):)
Apukád elég érdekes ember...szerintem is tartsd meg ezek után a tisztes távolságot. Lehet, hogy erőteljes személyiségzavarban küzd, vagy én nem tudom...de ki tudja, mikor kattan be megint...
Sok boldogságot és szeretetet!
142/161 anonim válasza:
király szuper enél jobb nem is lehetne sok boldogságot
és szép babát kivánok :D
143/161 anonim válasza:
Pedig el kellett volna vetetned! De te tudod!
145/161 anonim válasza:
hagyjátok már megtartják és kész
túl vannak rajta és úgynéz ki minden rendbejött
fejezzétek már be
146/161 anonim válasza:
Nem kellett volna, ez így szép, szinte mesébe illő :) Most kicsit irigyellek ;)
147/161 anonim válasza:
Igazatok van, kit érdekelnek a kárörvendők, ez így szép!
Aztán remélem ír, ha bármi történik :)
148/161 anonim válasza:
Kedves Jázmin!
Mi újság Veletek?jó lenne tudni rólad valamit,ha majd tudsz írj nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!