Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5. -ére vagy 6....

Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?

Figyelt kérdés
mit éreztek ? hogy gondoljátok most sikerült ? valaki tesztelt már ? :) én 6.-ára nem várom de nem érzek semmit csak tegnap nagyon begörcsöltem mint mensikor de el is múlt :)
2011. jún. 30. 10:46
 81/118 anonim ***** válasza:

Szia Mona!

Vettem ma egy Gabriel tesztet, de csak akkor lövöm el, ha holnap nem jön meg és akkor szerda reggel....

A mensi előtti szokásos mellfájás és őrületes fejfájásom most nincs, de néha érzek olyan tipikus mensi előtti görcsöket.Meglátjuk mi lesz, de félő, hogy megint mensi...

2011. júl. 4. 12:33
 82/118 A kérdező kommentje:
Sziasztok . nekem második napja nagyon erős gyomor égésem van :S mint aki másnapos. elég rossz érzés de hátha baba miatt érzem így magam :) kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni
2011. júl. 4. 16:35
 83/118 anonim ***** válasza:

Hát arra én is nagyon kíváncsi leszek! Reméljük mindenki, aki azt szeretné!!!

Egyébként örülök neki, hogy eddig még senkinek sem jött meg, szóval a remény még megvan...

Érdekesség képpen ma megmértem a hőmet, nem vezetek hőmérsékleti görbét, de ugyebár a ciklus második felében magasabb a hőmérséklet és mensi előtt leesik, hát én 36,8-37,2 közti értékeket mértem. Remélem marad is így!!!!

Viki

2011. júl. 4. 16:42
 84/118 anonim ***** válasza:

SZiasztok!

Én nem mértem a hőmet és nem is fogom. Inkább már csak várok.

De olyan mensi-szerű görcseim vannak, ráadásul mindig azt érzem, h meg fog jönni...

2011. júl. 4. 17:13
 85/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Valakinek valami? Nekem még nem jött meg, de eléggé görcsölök, meg hányingerem is van...

2011. júl. 5. 07:44
 86/118 A kérdező kommentje:
én csak holnapra nem várom :) Mona csináltál már tesztet?
2011. júl. 5. 09:57
 87/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Viki vagyok, mára nagyon nem várom és még nem is jött meg!

A hőm jelenleg 37,1...

Nagyon kísért az az egy bontatlan teszt, de megbeszéltük a férjemmel, hogy majd reggel, ha addig sem jön meg.

Egyébként mensi előtti tüneteim egyáltalán nincsenek, néha beleszúr kicsit a hasamba, ennyi.

2011. júl. 5. 14:45
 88/118 anonim ***** válasza:

Halihó!

Ma még nem csináltam tesztet és ma sztem nem is fogok, majd reggel.

Görcsölök, hányingerem van...

Folyása van valakinek?

2011. júl. 5. 17:12
 89/118 anonim ***** válasza:

Látom még mindenki tud reménykedni! :-)))

Én reggel csinálok tesztet, továbbra is csak nagyon tompa hasfájást érzek, azt sem állandóan.

A folyásról....egészen délelőttig teljesen száraz voltam, még furcsáltam is, aztán egyszer csak házimunka közben elöntött a meleg és a forróság, na azt hittem ebben a percben megjött, mintha véreztem volna, rohantam a vécére, de nem a mensi volt, hanem kis mennyiségű fehér, krémes folyás, azóta megint semmi.

És nektek?

Viki

2011. júl. 5. 21:24
 90/118 anonim ***** válasza:

Ja és természetesen megy a drukk mindenkinek!!!

Viki

2011. júl. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!