Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?
Szia Mona!
Vettem ma egy Gabriel tesztet, de csak akkor lövöm el, ha holnap nem jön meg és akkor szerda reggel....
A mensi előtti szokásos mellfájás és őrületes fejfájásom most nincs, de néha érzek olyan tipikus mensi előtti görcsöket.Meglátjuk mi lesz, de félő, hogy megint mensi...
Hát arra én is nagyon kíváncsi leszek! Reméljük mindenki, aki azt szeretné!!!
Egyébként örülök neki, hogy eddig még senkinek sem jött meg, szóval a remény még megvan...
Érdekesség képpen ma megmértem a hőmet, nem vezetek hőmérsékleti görbét, de ugyebár a ciklus második felében magasabb a hőmérséklet és mensi előtt leesik, hát én 36,8-37,2 közti értékeket mértem. Remélem marad is így!!!!
Viki
SZiasztok!
Én nem mértem a hőmet és nem is fogom. Inkább már csak várok.
De olyan mensi-szerű görcseim vannak, ráadásul mindig azt érzem, h meg fog jönni...
Sziasztok!
Valakinek valami? Nekem még nem jött meg, de eléggé görcsölök, meg hányingerem is van...
Sziasztok!
Viki vagyok, mára nagyon nem várom és még nem is jött meg!
A hőm jelenleg 37,1...
Nagyon kísért az az egy bontatlan teszt, de megbeszéltük a férjemmel, hogy majd reggel, ha addig sem jön meg.
Egyébként mensi előtti tüneteim egyáltalán nincsenek, néha beleszúr kicsit a hasamba, ennyi.
Halihó!
Ma még nem csináltam tesztet és ma sztem nem is fogok, majd reggel.
Görcsölök, hányingerem van...
Folyása van valakinek?
Látom még mindenki tud reménykedni! :-)))
Én reggel csinálok tesztet, továbbra is csak nagyon tompa hasfájást érzek, azt sem állandóan.
A folyásról....egészen délelőttig teljesen száraz voltam, még furcsáltam is, aztán egyszer csak házimunka közben elöntött a meleg és a forróság, na azt hittem ebben a percben megjött, mintha véreztem volna, rohantam a vécére, de nem a mensi volt, hanem kis mennyiségű fehér, krémes folyás, azóta megint semmi.
És nektek?
Viki
Ja és természetesen megy a drukk mindenkinek!!!
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!