Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?
Én 3-ra nem várom.De én nem is tudom mit gondoljak.Émelygés,fáradtság,nagyobb,érzékeny cicik,sok pisilés.Hmmm,majd kiderül.
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:09
Ez vagyok én.Hát hiába minden!A testem nagyon becsapott.Minden tünetet produkáltam szinte és tegnap este rám nem jellemző módon (soha nem volt még ilyen),kicsit barnáztam.Aztán ma reggel szintén.Egy kb. 5ft-os nagyságú folt.Ennyivel ennyi,de ez már sajnos a mensi jele.28-29 napos ciklusaim vannak,ma vagyok a 26.-on.Tegnap úgy gondoltam,ma reggel felfogom a pisit,és elugrok tesztért,de ez már fölösleges lett volna.Azért visszanézek,hátha nektek összejön,megy a drukk!
Szia Kedves Kérdező!
Nekem is fel van puffadva a hasam és kemény:)
Remélem, h ez jó jel?! Sok sikert mindenkinek!
Hát nagyon remélem...
mikorra nem várod?
egyébként szia, Mona vagyok:)
Nálam is van ez a haspuffadás és keménység érzés. Mi első babánkat tervezzük. ( én vagyok, aki mindig "előzőnek" írtam magam, amúgy Viki az egyszerűség kedvéért :-)
Ma délután vásároltam az egyik hypermarketben és ott émelygés, hányinger jött rám, majd aztán szépen elmúlt. ( ez sem jellemző rám egyébként)
De jó, hogy ilyen szép kis csapat gyűlt ide össze, mindenkinek a legjobbakat kívánom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!