Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?
Sziasztok!
Kedves Viki, ez tényleg pozi, két nap múlva tutira erős lesz! GRATULÁLOK!!! Én is ilyen tesztet akarok!!!!!
Képzeljétek, nekem az erős fejfájásom ma délutánra egycsapásra megszűnt, pedig úgy szokott lenni, hogy fejfájás közben jön meg, mikor már a vérzés erősödik, a fájdalom csökken. Gyógyszert nem mertem bevenni, hátha ....de nagyon szenvedtem ma. Úgyh most semmi mensi szerű tünetem nincs, nem is vagyok feszült, mint előtte szoktam, csak krémes fehér folyásom van....
Én mostmár nem tesztelgetek, ha nem fog megjönni, akkor csak hétfőn, addigra már mindenképpen ki kellene h mutassa.
Szurkolok Mona!!!!
Bocs, ha hosszúra sikeredtem
Viki
Ja és ha pedig csak meg akar jönni, akkor jöjjön minél hamarabb, mert mostmár így nem tudom, hogy a következő ciklusom hány napos lesz, így tiszta káosz, asszem ha mensi lesz, ovutesztet fogok használni...
Viki
sziasztok!
Én a másik Viki vagyok, ebben a ciklusban nekem is lett pozitív tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem h jól vagy kérdező Viki, jó egészséget Nektek!
És te Mona? Remélem neked is sikerült, ha meg még nem, akkor nagyon-nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!