Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5. -ére vagy 6....

Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?

Figyelt kérdés
mit éreztek ? hogy gondoljátok most sikerült ? valaki tesztelt már ? :) én 6.-ára nem várom de nem érzek semmit csak tegnap nagyon begörcsöltem mint mensikor de el is múlt :)
2011. jún. 30. 10:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/118 anonim ***** válasza:

Kedves Mona!

Hát tudom, hogy nem könnyű, de szerintem próbáld magad kicsit elfoglalni valamivel, mert így nagyon nehezen fog eltelni még a hétvége a nem vártig!

Azt, hogy tesztelsz-e neked kell eldöntened, meg persze attól is függ, hogy mennyi teszt van készleten...:-)

Én ma negatívat teszteltem, a holnapi napon összeszedem magam és nem tesztelek, majd csak vasárnap reggel, ha akkor is neg, akkor a nemvárt napján tesztelek újból, azaz kedden.

2011. júl. 1. 21:21
 52/118 anonim ***** válasza:

Keddig minden napra van 1 :D

Hát, akkor szerintem tesztelek egyet reggel...vagyis minden reggel:) amíg meg nem jön...

Szorítok Neked! Jó éjt!

2011. júl. 1. 21:22
 53/118 anonim ***** válasza:

Ja és kedves Mona, ne keseredjetek el, tudod a remény az mindig megmarad.

Pláne, hogy Ti még csak ebben a hónapban kezdtetek el próbálkozni..

Én az első 4 sikertelen hónapomnak semmi jelentőséget nem tulajdonítottam, de mostmár nagyon kezd aggasztani, mikor napokat számolok, páfrányt nézek és egyéb jeleket és semmi....

2011. júl. 1. 21:24
 54/118 anonim ***** válasza:
Ja, az előző 2 Viki voltam. :-))
2011. júl. 1. 21:25
 55/118 anonim ***** válasza:

Köszi Mona én is drukkolok Nektek, meg mindenki másnak is!

Jó éjt!

Viki

2011. júl. 1. 21:26
 56/118 anonim ***** válasza:

Milyen párfányt nézel? ezt nem értem:)

Na, akkor reggel teszt, aztán majdcsak lesz valami!

Majd írok, de ti is írjatok!

Külön puszi Előző és Kérdező Vikinek :D

2011. júl. 1. 21:30
 57/118 anonim ***** válasza:
PG53-as mikroszkópon nézem a páfrányokat... :-)
2011. júl. 1. 21:33
 58/118 anonim ***** válasza:

Ma reggel negatív... és görcsölök...(mondjuk már 1 hete...)

Azt hiszem, feladom. Majd tesztelek, ha nem jött meg.

Nektek valami?

2011. júl. 2. 08:08
 59/118 A kérdező kommentje:
na sziasztok :) én ma nem teszteltem mert egész nap meg sem álltam vásároltam és főztem holnap meg persze minden zárva így csak hétfőn veszünk tesztet amit kedden este kapok meg hogy szerda reggel tudjak tesztelni :D (ha meg nem jön persze)
2011. júl. 2. 20:55
 60/118 A kérdező kommentje:
most jut eszembe én még gyertyaállást is csináltam mire a kedves párom röhögőgörcsöt kapott ..... -.-" együttérző lélek :D :D
2011. júl. 2. 20:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!