Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5. -ére vagy 6....

Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?

Figyelt kérdés
mit éreztek ? hogy gondoljátok most sikerült ? valaki tesztelt már ? :) én 6.-ára nem várom de nem érzek semmit csak tegnap nagyon begörcsöltem mint mensikor de el is múlt :)
2011. jún. 30. 10:46
 71/118 anonim ***** válasza:
Én holnap délelőtt veszek megint tesztet ha addig nem jön meg. Nekem is "csak" keddig kell már várnom. Utóbbi pár hónapban pontos a ciklusom, bár 1-2 nap késés belekalkulálható. Mona feltétlenül írd majd meg, hogy mit teszteltél! Én is megírom majd. Neked milyen teszted van?
2011. júl. 3. 16:25
 72/118 anonim ***** válasza:

Facelle meg X-epil. Szerintetek melyiket használjam el holnap, 1 nappal a nemvárt előtt?

És neked milyen teszted van Viki? (remélem, h Te vagy az) :D

2011. júl. 3. 16:31
 73/118 anonim ***** válasza:

Igen, Viki voltam. :-)

Sajnos ebben nem tudok segíteni, ezeket a teszteket nem ismerem. Én eddig early detection tesztet használtam, holnap gabrielt veszek a patikában, ha addig semmi.

2011. júl. 3. 19:14
 74/118 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én vártam 3-ra,azaz mára.Én már azt hittem,csütörtökön megjön,mert sex után volt egy kis rózsaszín pötty,aztán reggel mégegy,azóta semmi.Na ebből kifolyólag már sejtettem,hogy nem egy sikeres hónapon vagyok túl,de azért az ördög ott bújkált bennem,és reggel teszteltem.Sajnos jól gondoltam,tök negatív.Valószínű nekem kitolódik egy napot,mert ma még nem jött meg,de holnap tudira megfog:((((De azért nektek drukkolok,jövök majd olvasgatni,hány pozi teszt születik a napokban:))))
2011. júl. 3. 20:47
 75/118 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, de kitudja, lehet, h nem fog megjönni, nem gondolod? :)

Én reggel még tesztelek, keddre nem várom.

Szorítsatok!

2011. júl. 3. 21:14
 76/118 anonim ***** válasza:

Azért attól, hogy ma még totál negatív volt a teszted, nem 100%, hogy nem is vagy terhes, van akinek a nemvárt után csak pár nappal később mutatja ki.

Viki......

2011. júl. 3. 21:15
 77/118 anonim ***** válasza:

Én is keddre nemvárom, nekem is szorítsatok!

Mona, írd majd meg a holnapi teszted eredményét is. :-)

Én is szorítok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Viki

2011. júl. 3. 21:16
 78/118 anonim ***** válasza:

Viki! Megírom mindenképpen! Bár már elég bizonytalan vagyok...

Neked azóta valami tünet?

Jó éjt, szia!

2011. júl. 3. 21:20
 79/118 anonim ***** válasza:

SEmmi, a mensi előttihez hasonló hasfájós tüneteim elmúltak most estére, hát majd látjuk, én csak szerda reggel tesztelek, ha kedden nem jön meg.

Jó éjt mindenkinek!

Viki

2011. júl. 3. 21:24
 80/118 anonim ***** válasza:
Negatív és nagyon görcsölök... szerintem megjön
2011. júl. 4. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!