Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?
Figyelt kérdés
mit éreztek ? hogy gondoljátok most sikerült ? valaki tesztelt már ? :) én 6.-ára nem várom de nem érzek semmit csak tegnap nagyon begörcsöltem mint mensikor de el is múlt :)2011. jún. 30. 10:46
1/118 anonim válasza:
én 7-re nem várom, holnap lehet, hogy megejtek egy tesztet
2/118 A kérdező kommentje:
:) mindenféle képpen írd meg hogy mutatott e már valamit :) és nem érzel semmit ?
2011. jún. 30. 10:49
3/118 anonim válasza:
dehogynem, szurkákat, fáradtságot. megírom mindenképpen :)
4/118 anonim válasza:
Én 3-ra nem várom.De én nem is tudom mit gondoljak.Émelygés,fáradtság,nagyobb,érzékeny cicik,sok pisilés.Hmmm,majd kiderül.
5/118 anonim válasza:
Én 6.-ára nem várom, még csak első hó, hogy próbálkoztunk.Én szerintem, majd 4.én vagy 5.én tesztelek, ha addig nem jön meg.Mindenképpen írok, hogy mi lett a fejlemény:)
6/118 A kérdező kommentje:
én is nagyon izgulok hogy mi lesz :) remélem mindenkinek sikerül :) mindenki írjon hogy mi lett :) majd én is megírom :) aki tud képet is rakjon fel a pozi tesztről :)
2011. jún. 30. 13:52
7/118 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 5.-ére nem várom, lehet, h még ma este vagy hnap reggel megpróbálok egy tesztet :)
Nekünk is első próbálkozás...hátha:)
Sok sikert Nektek!
8/118 anonim válasza:
Én is 5.-ére nem várom (6. próbálkozás), én holnap reggel fogok tesztelni....
9/118 anonim válasza:
Előző vagyok.., ma reggel csináltam egy tesztet első pisiből és egyértelmű negatív lett..... Azért még bizakodok
10/118 anonim válasza:
Szia előző!
Én tegnap este, én buta és negatív... De kedden nem kellene megjönnie, hát hol van még az? :D
Holnap reggel próbálkozom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!