Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?
Figyelt kérdés
mit éreztek ? hogy gondoljátok most sikerült ? valaki tesztelt már ? :) én 6.-ára nem várom de nem érzek semmit csak tegnap nagyon begörcsöltem mint mensikor de el is múlt :)2011. jún. 30. 10:46
31/118 anonim válasza:
Akkor nekem lesztek "Kérdező Viki" és "Előző Viki" :)
Jajj, annyira szeretnék megcsinálni egy tesztet még ma...de félek is a tegnapi negatív után...
Ti mikor csináltok legközelebb?
32/118 A kérdező kommentje:
remélem minél több Viki lesz terhes ebben a hónapban :D na meg persze még sokan mások is akik babát szeretnének :)
2011. júl. 1. 19:06
33/118 A kérdező kommentje:
én szerintem csak a kimaradt után csinálok HA kimarad de lehet a holnapi vásárlásnál megejtek a patikába egy kitérőt és nem fogok bírni magammal akkor már lehet holnap . nemtudom :D egyik percben megbírom állni hogy ne teszteljek a következőben már eltudnék egymás után lőni 5öt is és addig elemezném amig oda nem képzelném magamnak a másik csíkot is :D
2011. júl. 1. 19:09
35/118 anonim válasza:
Én "Előző Viki" vagyok, ugyebár én ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lesz, elvileg vasárnap reggelre tervezem, hogy csinálom a következőt, de lehet nem bírom ki és reggel még egyet megejtek.
36/118 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2011. júl. 1. 19:10
37/118 anonim válasza:
bocsánat negatív lett nem lesz :-)..elírtam.
Nekem öt tesztem volt itthon, amiből már hármat ellőttem a héten szégyen-nem szégyen....
38/118 anonim válasza:
Kérdező Viki, megértem, h csak akkor csinálsz tesztet, de én addig nem bírom:D
Előző Viki, én is csinálok reggel:) VAGY MÉG MA? :D
39/118 anonim válasza:
Kedves Mona én lehet h megvárom a te reggeli teszt eredményed, és ennek ismeretében tesztelek csak. Ha te pozitívat tesztelnél reggel, tuti nem bírnám ki h ne teszteljek :-) ( Persze egyáltalán nem biztos h egyszerre mutatná ki)Bárcsak mindenki két csíkot látna a napokban!
40/118 anonim válasza:
Hát ez kész :D Rajtam kísérleteztek :D
Egyébként hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!