Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5. -ére vagy 6....

Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?

Figyelt kérdés
mit éreztek ? hogy gondoljátok most sikerült ? valaki tesztelt már ? :) én 6.-ára nem várom de nem érzek semmit csak tegnap nagyon begörcsöltem mint mensikor de el is múlt :)
2011. jún. 30. 10:46
 61/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Viki vagyok, megígértem, hogy holnap reggel tesztelek, de ma délután kísértésbe estem....teszteltem....egyértelmű negatív :-((((

Most én is azt mondom, ha kedden nem jön meg, csak akkor fogok tesztelni, egy tesztem maradt, azt meghagyom szerencse tesztnek.....vagy rossz esetben holnap ellövöm és hétfőn veszek....

Ti hogy álltok?

Mensis tünetek nincsenek még?

2011. júl. 2. 21:17
 62/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hát, görcsölök, néha hányinger, ilyenek...

Ma reggel ugye negatív teszt, de megigértem, h csak a nemvárt napján tesztelek, de holnap reggel tesztelek:) Már a kedvem ígyis oda van:)

Ki csinál még reggel?

2011. júl. 2. 22:06
 63/118 A kérdező kommentje:
Na akkor eddig nekem van a legnagyobb önkontrollom hogy nem tesztelek. én nem is nagyon gondolok amugy magára a terhességre. már ugy vagyok vele ha szerdán meg akar jönni akkor tök fölösleges tesztelni mert ugyis megjön ha meg nem akkor ugysem :)
2011. júl. 2. 22:14
 64/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csinált azóta valaki?

2011. júl. 3. 08:45
 65/118 anonim ***** válasza:

Én ma reggel csináltam egyet, ezzel ellőttem az utolsót, megint fullra negatív.

Igen, amúgy tök fölösleges mindig tesztelgetni, úgysem jön meg ha nem akar. Csakhát annyira kiváncsiak vagyunk és szeretnénk mihamarabb megtudni, hogy lakik-e odabennt valaki:-)

Holnap veszek még tesztet. Mensire utaló jeleim továbbra sincsenek, pedig már előtte két nappal "hisztis" szoktam lenni.De az is lehet h most ez a ciklusom hosszabb.....

2011. júl. 3. 08:55
 66/118 anonim ***** válasza:

Én is csináltam ma reggel és nekem is negatív. Eléggé elszomorodtunk párommal...

Nekem még van 2 tesztem, de már annyira elbizonytalanodtam...

Amúgy még mindig görcsölök, már nem tudom, h mitől lehet...

2011. júl. 3. 09:02
 67/118 anonim ***** válasza:

Kedves Mona!

Ma én is elkezdtem görcsölni, olyan tompán, de ez olyan tipikus mensi előtti görcsnek tűnt...

Már én is kezdem elveszíteni a reményt, most attól félek, hogy kedd helyett lehet h hétfőn meg is jön és akkor meg ez a ciklusom csak 26 napos...Hát nem tudom. Várunk és várunk.

Viki

2011. júl. 3. 15:29
 68/118 anonim ***** válasza:

Halihó Viki!

Én is félek, h már lehet, h reggel megjön...de csak nem:)

Reménykedjünk és kész :P

2011. júl. 3. 15:37
 69/118 A kérdező kommentje:
szerintem tereljétek el a gondolatotokat a baba témáról és észre sem veszitek hogy eljött a nemvárt napja :) :P énis azt teszem
2011. júl. 3. 16:14
 70/118 anonim ***** válasza:
Nekem már csak keddig kell várnom :) Ha addig meg nm jön. De reggel tesztelek :D Még valaki fog? :D
2011. júl. 3. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!