Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen lehet egy gyereknek...

Milyen lehet egy gyereknek akit az anyja 50 felett szült?

Figyelt kérdés
Mikor 20 éves lesz az anyja 70, vagy ilyenkor normálidős (25-40) éves az apa, és nem lesz árva olyan hamar szegény?
2011. jún. 12. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
-t
2011. jún. 16. 12:08
 72/84 A kérdező kommentje:

Mindenkinek vannak problémái, de gyenge próbálkozás ha ilyennel akarsz nagy hatást kiváltani.

Az alkesz gyerekeken is fenn vagyok akadva, meg az összes bántalmazáson, azokról is szoktam vitázni.

2011. jún. 16. 12:16
 73/84 anonim ***** válasza:

És aqkinek 2o évesen is be kell segíteni??? Nem ettől függ.

f Anna h.lye volt, mert 1o éve próbálkoztak, vagyis 42 évesen kezdték el. Itt a hiba. Ha azt mondja, h 2o éve próbálkoznak, akkor megértem.

2011. jún. 16. 13:30
 74/84 A kérdező kommentje:
akinek 20 évesen be kell segiteni, ott a biológiai háttér teljesen más egy fiatal szervezettről van szó fiatal petesejtről, nem olyanról ami 52 éve ott lapul és mindenféle károsodás éri, plusz az anya szervezetét is.
2011. jún. 16. 13:50
 75/84 anonim ***** válasza:
47%
5o évesen meg nyilván agyonvizsgálták a magzatot, h ne legyen beteg baba. És most ne írd, h nem minden szárhető, mert tudom.
2011. jún. 16. 14:00
 76/84 A kérdező kommentje:
meg egy csomó genetikai probléma, amiről később nem is gondolják, hogy az idős petesejt miatt vol
2011. jún. 16. 14:49
 77/84 anonim ***** válasza:
63%
Még jó, hogy Czeizel Endre nem talál kivetnivalót a késői gyerekvállalásban.
2011. jún. 16. 15:20
 78/84 anonim ***** válasza:
73%

nézd...

ha én lennék a "szegény gyermek" és választanom kellene anyát, akkor inkább Fehér Anna, mint te az eddigi mehnyilvánulásaid alapján.

már lepontoztál, de gondolom van erre még lehetőséged.

és tudod mit? ha mindenben te történetesen a középsávon éled az életed (se túl fiatal, se túl öreg, se túl hideg, se túl meleg stb. nem vagy) akkor rettenetesen középszerű lehetsz.

mert ha valaha is lógtál volna ki a sorból, akkor nem lenne ilyen kirekesztő a gondolkodásmódod.

2011. jún. 16. 15:53
 79/84 A kérdező kommentje:
Fehér Anna jobb szülőnek mint én, de ez nem tudom, hogy jön ide.
2011. jún. 16. 16:00
 80/84 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező,

Teljesen egyerértek az utolsó válaszolóval ( többek között), döbbenten olvasom az elképesztő hozzászólásaidat.

Ha már ennyire pálcát akarsz törni más felett, fordítsunk rajta egy kicsit.

Most írd meg Te, hogy hány éves korodban szültél ( ha szültél már egyáltalán), mert annyira éretlen a gondolkodásmódod, hogy akár azt is el tudom képzelni, hogy egy gyermektelen, egyedülláló, megkeseredett nő vagy aki irigyli a mások boldogságát és nincs jobb dolgod, mit a saját elképzelésedet szajkózni és másokat elemezgetni.

Add meg nekünk, az ellentábornak azt az örömöt, hogy vesézzünk egy kicsit Téged!

Ja, és még egy! Gondolom valami szekta tagja leheszt, elárulod, hogy hova tartozol?

2011. jún. 16. 16:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!