30 év felett hány százalékkal nő az ikerterhesség lehetősége? Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
30 felett, 3. vagy 4. terhesség esetén tényleg nagyobb az esély ikerre? Neten olvastam valahol, hogy sokadik terhességnél és 30 felett egyre fokozódik a lehetősége. Miért?2011. jún. 27. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nagymamám 62 éve 38 évesen 3. terhességre kétpetéjű ikreket szült.
Keresztanyám 20 évesen 1. terhességre szült egypetéjű ikreket.
Unokatesóm felesége 23 évesen 1. terhességre egypetéjű ikreket szült.
Szomszéd 30évesen 1. terhességre kétpetéjű ikreket szült.
Hogy miért nem tudom.
2/4 anonim válasza:
mert lehet,hogy 30 fölött jutnak el sokan odáig,hogy nem próbálkoznak a sikertelen teherbeeséssel tovább,és mesterséges megtermékenyítésre mennek.Ahol ugye nem egy hanem 2-3 embriót ültetnek be.ha spontán teherbeesést kérdezel,akkor fogalmam sincs
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, spontán teherbeesésre gondoltam, nem lombikra és inszemre.
2011. jún. 27. 20:32
4/4 anonim válasza:
Én 35 évesen,harmadikra szültem kétpetéjű ikreket.Úgy tudom,ilyenkor már a hormonháztartás nem olyan óraműszerűen működik mint fiatalabb korban,és ezért nagyobb esélye van,h két petesejt termékenyül meg egyszerre.A többedik terhesség nagyobb termékenységre utalhat,és az átlagosnál kicsit nagyobb testsúly is,ezért ezek a hajlamosító tényezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!