Milyen lehet egy gyereknek akit az anyja 50 felett szült?
Akkor minden gyereknek, akinek 18 alatt hal meg az egyik szülője fel kéne akasztania magát? Vagy legalábbis örökké depisnek lennie élete végéig??
Nyilván rossz ez, de attól még élhet boldog életet.
Kérdező, nem ezt mondtam, de nem baj.
Na jó, szerintem ezt most kell lezárni. Mert mindenki kiforgatja mindenki szavát. :D
Utolsó válaszoló!
Én sem ezt mondtam, de nem baj. :D
Én fiatal anyuka szeretnék lenni, éppen ezért már most (21L/25F évesen) próbálkozunk a párommal. Nem gondolom viszont azt, hogy egy idősebb anyuka ne tudna annyi szeretet, törődést adni a gyermekének,mint egy fiatal, de azt se, hogy idősebb korban többet tudnánk adni, mint fiatalon.
Sajnálom azokat, akiknek biológiai okokból nem jött össze előbb, vagy a társ hiánya miatt, de elítélem azokat akik a karrier miatt tolták ki a gyermekáldás időpontját.
Ugyanis azzal is tisztába kell lenni, hogy idősebb anyáknál már nem úgy működik a rendszer, mint fiatalabb korban, és sokkal sokkal nagyobb az esély arra, hogy fogyatékkal élő gyermekük szülessen. Ezért gondolom azt, hogy aki egy kicsit is előrelátó, és a gyermekének a legjobbat szeretné az 35 év alatt szül.
Na meg az is szempont, hogy én nem szeretném magára hagyni a gyermekemet. Szeretném látni majd az unokáimat is. Persze bármi megtörténhet.
Cs!
Van olyan nő, akinek 20 évesen olyan a hormonháztartása, min másnak 50 évesen. Ezt dobta neki a gép. Akkor ő ne is reménykedjen benne, hogy egyszer anya lesz?
A hormonstimuláció nem tesz kárt a babában! Az így megért petesejtek ugyanolyanok, mint a normál ciklusban érettek. Csak többen vannak. :-)
És a lombikbabák is ugyanannyira egészségesek vagy betegek, mint azok, akik természetes úton fogantak.
A lényeg : ha valaki 50 évesen dönt úgy, hogy gyermeket vállal, szerintem szíve joga, nincs mit elítélni rajta. A gyermek pedig attól lesz boldog, ha szeretik. Akármeddig tart is. Ha a szülő meghal, mindegy hány évesen, a gyermekének ugyanannyira fog fájni, és ugyanannyira hiányozmi, mindegy, hogy ő éppen 20 éves, vagy 100....
Azt azért tudod ugye, hogy az utolsó hozzászólásod hülyeség, kedves kérdező?
És egy kérdés, amire eddig még nem válaszoltál: miért kitolás az 50 körül direkt vállalt gyereknek a megszületés, és miért csoda, ha magától sikerül? A gyerek későbbi életének szempontjából ugyanis ez tök mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!