Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azok a nők, akik 35 felett...

Azok a nők, akik 35 felett szülték meg az első babájukat, elmesélnétek, miért vártatok ennyi időt az első babával? Végül hogy alakultak az események, hogy estetek teherbe?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem járok ebben a cipőben de nagyon valószínű hogy 30 éves korom előtt én se fogok szülni. Szerintem ez a mai világban nem egy nagy dolog. Ha egy nő karriert szeretne, egy-két diplomát szerezni, képezni magát, néhány évet külföldön tapasztalatot szerezni, akkor gyakori hogy 25-26 évesen jön ki az "iskolapadból" és kezdi a karrierjét építeni, ami évekbe is beletelik. Utána sem biztos hogy rögtön le akarja kötni magát, lehet hogy még élni akar, utazgatni, szórakozni, ismerkedni. A másik fele pedig hogy az ideális apajelöltet sem könnyű megtalálni, általában csak a sokadik zátonyra futott kapcsolat után tudunk megállapodni valaki mellett. Szóval az idő gyorsan megy, könnyen találja magát az ember lánya 30 felett mire érettnek érzi magát a gyerekvállaláshoz.
2010. dec. 4. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

38 éves vagyok,és most várom az elsö babámat. Hogy miért? Egyszerü. Nem volt meg a megfelelö partner a család alapításhoz. Tavaly döntöttünk úgy 3 éves kapcsolat után hogy jöhet a baba. Abba hagytam a fogamzásgátlót,vártunk 3 hónapot és próbálkoztunk. Rögtön teherbe estem. De a 9.héten kiderült hogy nincs szívhang,abortusz lett belöle.

Utánna kellett egy kis idö hogy összeszedjem magam mert nem volt egyszerü. 7 hónap után sikerült. Most ùjra babát várok,bármelyik pillanatban megszülethet. Teljesen komplikációmentes volt a terhességem.Ennyi a töténet. Nem érzem hogy hátrányban lennek a fiatal kismamákkal szemben. Nekem ezt hozta a sors...és ha minden jól alakul nem állunk meg egy gyereknél.

2010. dec. 5. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen ismertem meg a párom, mivel egyikünknek sem volt lakása, kimentünk Angliába majd 3 évre, majd mikor haza jöttünk munkahely keresés probléma volt, hol az egyikünknek hol a másikunknak, majd mikor mindkettőnknek rnedbe lett vettünk egy házat. Most már azon vagyunk hogy sikerüljön, volt egy kis hormon problémám azt rendbe hoztuk, remélem már itt van a pici, majd egy hét múlva kiderül. Amúgy 35 leszek Februárban a párom pedig 35-öt töltötte.
2010. dec. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!