Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen lehet egy gyereknek...

Milyen lehet egy gyereknek akit az anyja 50 felett szült?

Figyelt kérdés
Mikor 20 éves lesz az anyja 70, vagy ilyenkor normálidős (25-40) éves az apa, és nem lesz árva olyan hamar szegény?
2011. jún. 12. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
Fehér Anna.
2011. jún. 12. 13:12
 12/84 A kérdező kommentje:

Amiatt jutott eszembe, de gondolkoztam már ezen korábban is. Szerintem szemétség ez a gyerekkel, főleg, hogy valaszeg egyke lesz. 40 évesen 93 éves lesz az anyja.

Persze, hogy bárkinek lehet baja és árva maradhat egy gyermek de, valószínűbb az egy időősebbnél jóval.

Ha természetes úton jött létre a terhesség akkor nem ítélem el, de ha külön művi úton intézte akkor nagyon.

Az tök mindegy, frusztrált szülök gyerekei mit tartanak cikinek, bár megélni kellemetlen, de a jellemet fejleszti az, ha egy gyerek ezt kezeli.

Egyszerűen nagyon rossz lehet abban a tudatban élni, hogy egész biztosan kevés időt lehetsz a szüleiddel.

2011. jún. 12. 20:24
 13/84 anonim ***** válasza:
100%

"Emlékszem mikor jöttek értünk suliba az anyukák, mindenkinek ilyen 30 körüli volt az anyukája, a barátnőmnek meg 50 és cikizték is rendesen, rossz volt neki."

Hát én lehet, hogy valami genetikai selejt vagyok, de sem gyerekkoromban nem tudtam megítélni (és nem is akartam) hogy kinek a szülője hány éves, és most sem tudom, a lányom osztálytársainak a szüleiről megállapítani a korukat. Akit néztem már 45-nek, arról kiderült, hogy csak 32 éves, és akit néztem 35-nek, arról meg hogy 45. És akkor mi van?!!

2011. jún. 13. 00:45
 14/84 A kérdező kommentje:
Nálunk se volt ilyen, hogy cikiztük volna egymást a szülők miatt, ilyen eszébe se jut egy gyereknek, max egy megkeseredett szülőnek aki ilyen hülyeséggel hangolja a gyerekét a másik ellen vagy nem tudom, ez ilyen felnőttes kötekedés. Szülők gerjesztik azt, hogy a gyerekek cikizzék egymást szerintem, ahol otthon ez szokás.
2011. jún. 13. 01:25
 15/84 anonim ***** válasza:

Nagyin jó nektek, hogy ilyesmikkel nem találkoztatok az általános iskolában. Én igen és a barátnőmet iszonyatosan zavarta. Mint tudjuk a gyerekek nagyon gonoszak, bármivel tudják bántani a másikat. Mi sem totóztunk, hanem van szánk és megkérdeztük egymástól, volt egy ilyen alkalom.

Az, hogy másokat nem zavar, hogy milyen lelki folyamatok játszódnak le a gyerekben, csak az, hogy fú csak szüljek kit érdekel ha 2 évig lehetek csak vele, az undorító a szememben. És igazatok van, nyilván nem a legnagyobb probléma ez amit leírtam az előző hsz.ben, de attól még létezik.

2011. jún. 13. 08:59
 16/84 anonim ***** válasza:

Az én legjobb barátnőmnek is nagyon idős az apukája, a barátnőm 19, az apukája 74. Őt is mindig cikizték a középiskolában!!!!, ha néha eljött érte az apukája, hogy jött a nagyapád eléd?

Vicces beszólásnak gondolták, de barátnőm rohadtul nem tartotta annak.

2011. jún. 13. 09:06
 17/84 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem tudom, nálunk se volt téma soha a szülők kora. Se gyerekként se most, felnőttkorunkban. Én nem tudom, minek és kik kerítenek ennek ekkora feneket.
2011. jún. 13. 14:19
 18/84 Manka68 ***** válasza:
57%

Szia!

Azért biztosan nem mondanék nemet egy babára, hogy nehogy cikizzék az többiek. Ha valakit nem kedvelnek, azt úgyis kicsúfolják, ha hosszú a haja azért, ha rövid azért. Ha szemüveges azért, van rajta sapka azért, ha nincs, azért...

2011. jún. 13. 18:23
 19/84 anonim ***** válasza:

Hali!

20 éves leszek, félidős babás, és ne tudd meg, mennyi köpködést kapok, pedig jelzem, nem egy kilyukadt óvszer miatt lettem terhes.

50 évesen anyukám már nagyi lesz :)

Elítélem-e? Nem vagyok ítélőtábla :)

2011. jún. 14. 22:11
 20/84 anonim ***** válasza:
20%

A kérdésedre válaszolva: ugyanolyan lesz neki, mint akinek 20-25-35 éves az anyukája. Ugyanis a gyereknek gőze sincs róla, hogy mi van az anyja személyi igazolványába írva. Neki az öregecske anyukája is a legszebb, legfontosabb ember lesz az életében.

Az 50 feletti anyukák valószínűleg rendelkeznek kellő intelligenciával ahhoz, hogy időben hozzászoktassák a gyereket ahhoz a gondolathoz, amitől ők "másak" mint a többi szülő. Mivel 50 év felett már ritka a "becsúszott" gyerek, a fogantatása, és a születése előtt van lehetőségük alaposan átgondolni, hogy ha ők már nem, a közeli, vagy tágabb családból ki vegye át a gyerek nevelését.

Amúgy érdekes ez a felvetés. Ezen az oldalon olyan könnyedén javasolják sokan tizenéves kislányoknak, hogy ha már teherbe esett, szülje is meg, mert különben gyerekgyilkos lesz. Se szakmája, se egzisztenciája, se semmiféle lehetősége arra, hogy valamit kezdjen az életével, soknak még párja sincs. De azért tegyen még rá egy lapáttal a nagy kilátástalanságra egy gyerekkel 16-17 évesen.

Miért kellene egy 50 éves nőnek "gyerekgyilkossá" válnia azért, mert bárhogy akarta, előbb nem jött neki össze? Aztán mégis összejött.

Miért nem lehet elhinni, hogy mérlegelt minden lehetőséget, és kisebb rossznak tartja ha a gyereke (esetleg) nem vele éli meg a diplomaosztást, mint azt, ha semmit sem él meg...?

2011. jún. 14. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!