2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?
Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.
Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!
De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.
Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)
Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!
Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!
Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!
Szia!
Én is veletek tartok, sajnos nekem tavaly novemberben volt egy vetélésem, és most újra neki álltunk a babaprojektnek, van már egy hat éves kislányom, neki szeretnénk nagyon egy kistestvért. Nem gondoltam, hogy ilyen nehezen megy.
De úgy gondolom, hogy ez a mi évünk lesz, hajrá!!!
Szia! én nem tartok veled (elég a két gyerek, most úgy érzem :) de szeretnék sok sikert kívánni mindenkinek, aki idén kismama szeretne lenni!
én és a férjem 2008. jan. 1-én határoztuk el, hogy 2008-ban márpedig teherbe fogok esni. többet nem jött meg a menzeszem, októberben pedig a kisfiam is megszületett :)
azóta van egy 1 éves kislányunk is, aki maga döntött arról, hogy 2009-ben se maradjak pocaklakó nélkül...
szorítok mindenkinek!
Csatlakoznánk mi is,mi ebben a hónapban kezdtük el,2 napja késik a mensim,de a tesztek negativak!hétfön megyek a dokihoz,mert megőrülök ettől a tudatlanságtól!
SOK SIKERT MINDENKINEK! BABÁSSAK LESZÜNK
Idén én is szeretnék teherbe esni.
Májusban lesz 2 éves a kislányunk. Nyáron "állunk" neki a kis tesónak. Remélem, még idén sikerül.
Ezt most én is megfogadom!!
Csatlakozom!!!!
Drukk az inszemhez!!!
Nekem az a 2. closty-s hónapom.
{}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!