Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki...

2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.

Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!

De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.

Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)

Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!

Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!

Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!

2011. jan. 26. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/188 Zsizsi ***** válasza:
100%
hangyaxxx : én a 3-dik próbálkozásom után végig sírtam a buszt anyuval.Tudom nagyon rossz érzés amikor mégis meg jön: látom nap mint nap terhes anyákat meg pici babákat.( Kicsit irigy voltam az ő állapotukra. ) Legszivesebben haza mentem volna. Egy barátnöm már Káli intézetbe jár ő tudja mit éreztem akkor. Hál istennek a párom megértő és támogat.
2011. jan. 27. 10:16
 42/188 Zsizsi ***** válasza:
30%
hangyaxxx : mesélj valamit magadról privibe.
2011. jan. 27. 10:18
 43/188 hangyaxxx ***** válasza:
100%
Legyen továbbra is így, ám tapasztalatból tudom, és nem csak saját, hanem máséból is, hogy 1 évig még támogat, de utánna o nem fog róla beszélni neked, de sikertelennek fogja magát érezni és ha vizsgálatokra akarod majd elvinni, azt fogja mondani, hogy ne gorcsolj rá, majd sikerul, majd a végén én nem megyek sehova, majd osszejon alapon elkeruli a témát. Szoríttok neked, hogy ne kelljen áttélned azt, amit mi már áttéltunk, hogy milyen szar érzés az, ha korulotted ,még nálad fiatalabbak is, akik nem is akartak babát már mindnek van, te meg már x éve próbálkozol és semmi. Bocsi, de feljottek az elkeseredés érzései.
2011. jan. 27. 10:22
 44/188 Zsizsi ***** válasza:
30%
hangyaxxx :Remélem ide nem jutunk. Azt mondják ne görcsöljünk rajta de azt nem tudom meg állni. Igazad van aki nem akar az szül minden évben. Multhéten kiakadtam teljesen, be jött egy ügyfél és kért igazolást de s.o.s-ben mert elakarja vetetni a gyerekét és mivel nincs jövedelme ingyen megcsinálják. Én kiakadtam: felálltam és ott hagytam az ügyfellet kolléganöm szolgálta ki. Ez nekem nagyon rossz érzés volt.
2011. jan. 27. 10:31
 45/188 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én már Január 31-re nem várom remélem nem is jön tünet van de lehet csak bebeszélem isten tudja már 2 éve így megy de valahogy most azt mondtam Januárban terhes leszek!!Mindenkinek szurkolok hajrá csajok!!!
2011. jan. 27. 11:39
 46/188 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakoznék, már 1,5 éve várjuk a mi kis csodánkat. És eldöntöttem, hogy idén lesz még egy babánk. Anno a fiunk is 1,5 év után jött össze. Remélem ez most is így lesz.
2011. jan. 27. 11:55
 47/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csatlakozom én is hozzátok:)

Igaz, nekem már van egy kisfiam, aki több mint 1 év próbálkozás után sikerült. Mindig rágörcsöltem a babára, és mindig sírás mikor megjött. aztán apánál találtak valamit, gyógyszeresen kezelték, de nem bíztunk benne, akkor már nem is foglakoztunk a babával, és terhes lettem. Most újra csak próbálkozunk, ez a 5. hónap. És remélem babás leszek. Én is valentin napi ajándéknak szánom, és csak pozitívan meg is lesz:)

Kitartás lányok, és 2011-ben pocakosak leszünk:)

2011. jan. 27. 13:58
 48/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Én is catlakoznék hozzátok. Mindenképp szeretném ha 2011-ben összejönne a baba. Én clositot szedek, eddig nem sok sikerrel. De 2011-ben biztosan összejön.:):)

Én amondó vagyok, ha itt valaki ügyes csinálhatna egy blogot, ahova mindenki letudná írni az eredményeket, képeket tudna feltölteni. Én legalábbis szivesen olvasnám másnak a sikereit, tapasztalatait. (Ha nem jó ötlet, akkor bocsi.. )

2011. jan. 27. 15:09
 49/188 anonim ***** válasza:
100%
Hát lettünk itt egypáran:)
2011. jan. 27. 21:59
 50/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Rena vagyok, ha lehet Én is csatlakoznék hozzátok.Mi több mint két éve próbálkozunk már. Hormonvizsgálatok rendben, párom rendben. viszont most IR-t diagnosztizáltak nálam, nem vészes de oda kell figyelnem. Pláne, hogy Én nagyon vékony vagyok, így nekem kimondottan hízókúrás diéta javasolt. Met-et egyenlőre nem kell szednem, hanem keserűdinnye kapszulát. hónapig elvileg nem szabad próbálkoznunk, és ez idő alatt fel kell szednem jó pár kilót. Mert a doktornő az MM-ben megvan róla győződve, hogy azért is nem jön a baba mert nagyon vékony vagyok és nem engedi a szervezetem. Volt már pozitív tesztem, de sajnos mindig mensivel végződött. Most is izgultam mert 37 naposra sikeredett a ciklusom, nagyon késői pé-vel. Hőt mérek már a próbálkozások óta, most iszom a málnalevél teát, és vettem méhpempős mézet. Bár lehet ez tolta a ciklusomat.

sajnos Én minden egyes hónapot kudarcként élek, meg, a párom már azt mondta ha így folytatom lehet segítség kellene, ha nem tudom feldolgozni.

Remélem hogy tudjuk egymást támogatni, ha néha néha benézünk ide. És Mindenki odateheti az a kétcsíkos tesztet a fa alá!!

2011. jan. 28. 07:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!