Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhszaj ferdületen kivül más...

Méhszaj ferdületen kivül más baj nincs velem. A férjemmel is minden rendben. Ez lehet akadálya, hogy nem esek teherbe egy éve?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 17:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Köszi a "sok" választ!
2009. jún. 23. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán azért nem kapsz választ, mert senki nem látnok itt. Az orvosod biztos válaszolna..
2009. júl. 14. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem értem , miért kell beszólni, ha már értelmes választ nem tud valaki adni.... No, mindegy.

Azt mondta a dokim, hogy nekem is van méhszájferdületem... erre a babavállalás szemszögéből többek szerint a jó megoldás, ha hátulról történik a behatolás.. és többféle pozícióban is kipróbáljátok... ebben én nem vagyok olyan nagy szakértő. Nekünk 4 év után született idén gyermekünk, pedig más gondunk is volt (immunológiai meddőség), amire nemigen van gyógyszer. azt mondta a doki, hogy imádkozzunk. Nekünk ez jött be.!!!!!!!!!!! Sok sikert, KITARTÁST, és ne akarjátok görcsösen (persze ez lehetetlen).

2009. júl. 14. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm! Mi már minden poziciót ki próbáltunk de semmi eredmény. Már nem görcsölök annyira a dolgon az nagyon kimeritő,úgy gondolom már.
2009. júl. 14. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hátrahajló méhszájam van,az első után a második baba 10év múlva jött össze. Egyértelműen a legnagyobb oka ez volt,szóval igen,lehet az eddigi babátlanság oka a méhszájferdeség.
2009. júl. 14. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Milye vizsgálatokat végeztek?minden hormonod jó?pajmirigyet nézték?prolaktin szint?peteérésed is van?rákszürést néztek?cukortulterheléses vérvétel volt?

petevezeték átjárhatóságin voltál már?

2009. júl. 14. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!