Méhszaj ferdületen kivül más baj nincs velem. A férjemmel is minden rendben. Ez lehet akadálya, hogy nem esek teherbe egy éve?
Nem értem , miért kell beszólni, ha már értelmes választ nem tud valaki adni.... No, mindegy.
Azt mondta a dokim, hogy nekem is van méhszájferdületem... erre a babavállalás szemszögéből többek szerint a jó megoldás, ha hátulról történik a behatolás.. és többféle pozícióban is kipróbáljátok... ebben én nem vagyok olyan nagy szakértő. Nekünk 4 év után született idén gyermekünk, pedig más gondunk is volt (immunológiai meddőség), amire nemigen van gyógyszer. azt mondta a doki, hogy imádkozzunk. Nekünk ez jött be.!!!!!!!!!!! Sok sikert, KITARTÁST, és ne akarjátok görcsösen (persze ez lehetetlen).
Milye vizsgálatokat végeztek?minden hormonod jó?pajmirigyet nézték?prolaktin szint?peteérésed is van?rákszürést néztek?cukortulterheléses vérvétel volt?
petevezeték átjárhatóságin voltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!