Mást teherbe tudna ejteni? Ha velem minden oké, a párommal is minden rendben és még sem jön a babó, mi lehet a baj? Létezik hogy csak "kettőnknek" nem lehet?
Hát azért remélem,a mi szerelünknek is lehet gyümölcse:)
Csak már türelmetlenek vagyunk:)
Immunológiai és genetikai kivizsgáláson meg tudják mondani a konkrét választ. Amúgy mindent kivizsgáltak már? Sperma vizsgálat, HSG, hormonok? Ha történnek is kivizsgálások, sajnos sokszor nem elég alaposak. :-(
33+5 hkm
Nálunk valószínűleg ez volt.
A páromnak a volt menyaszonya terhes lett tőle, tehát vele nem volt gond.
Sajnos sok vetélésem volt, 3 évig próbálkoztunk, eleve nehezen estem teherbe, de végül elvetéltem a babákat.
Immunológia összeférhetetlenség volt, a dokik szerint. Van 2 génünk, ami azonos, így a szervezetem kilökte, mert nem ismerte fel. (Persze ezek az én szavaim)
Végül spontán estem teherbe, és maradt meg a lányom. Hogy miért? Hát, elméletileg egy injekció miatt, de biztosan nem tudjuk, ez a dokik elmélete...
De vannak erre vizsgálatok, mi pont előttük álltunk, de hál'istennek, már nem került rá sor.
Hát én elmennék az orvoshoz a helyedben!
Lehet, hogy csak valami hormondolog áll a háttérben, vagy valami más kis dolog, amit könnyen lehetne orvosolni. Az is lehet, hogy akkor egy kicsit felengednél, nem stresszelnél és össze is jönne a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!