2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?
Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.
Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!
De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.
Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)
Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!
Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!
Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!
Én is csatlakozhatok?
Nekem most volt a harmadik miss. ab-om Karácsony előtt.Áprilistól megint próbálkozhatunk.
Nem tudom "bepofátlankodhatok-e" a csapatba, mert mi nem próbálkozunk, majd május környékén kezdjük el! De én is szeretnék már az idén babás lenni!
Mindenkinek sok sikert!
Sziasztok!
Én októberig adtam magamnak határidőt hogy addig szülni akarok,ugyanis tavaly októberben missed ab-om volt...
Remélem sikerül,habár lassan kifutok az időmből,de lehet hogy azzal is megelégednék ha addig teherbe eshetnék...de messze van az még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!