Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki...

2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.

Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!

De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.

Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)

Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!

Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!

Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!

2011. jan. 26. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/188 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok! Én febr. 2-ra nem várom, és nagyon remélem, hogy az első + tesztes leszek közületek. A kisfiam 2. születésnapja előtt szülni szeretnék. Ő januári baba.
2011. jan. 26. 21:59
 22/188 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozhatok?

Nekem most volt a harmadik miss. ab-om Karácsony előtt.Áprilistól megint próbálkozhatunk.

2011. jan. 26. 22:01
 23/188 anonim ***** válasza:
100%
Csaltkozom ! 2011-ben szulni fogok és a valentin napi ajándékom a páromnak egy szép pozitív teszt lesz-mert nincs jobb otletem mivel is lephetném meg. Ennél jobb ajándék nincs is a szerelmesek napjára! Ennek így kell lennie ! I.
2011. jan. 26. 22:22
 24/188 anonim ***** válasza:
100%
én is jövök! most várom a peterérésem jeleit és nézem a mikorszkópot esténként de jó lenne már egy baba a pocakban
2011. jan. 26. 22:27
 25/188 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom "bepofátlankodhatok-e" a csapatba, mert mi nem próbálkozunk, majd május környékén kezdjük el! De én is szeretnék már az idén babás lenni!

Mindenkinek sok sikert!

2011. jan. 27. 08:33
 26/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én októberig adtam magamnak határidőt hogy addig szülni akarok,ugyanis tavaly októberben missed ab-om volt...

Remélem sikerül,habár lassan kifutok az időmből,de lehet hogy azzal is megelégednék ha addig teherbe eshetnék...de messze van az még...

2011. jan. 27. 08:52
 27/188 Zsizsi ***** válasza:
100%
Csatlakozom.Mi a 3-dik próbálkozáson vagyunk túl most feb. 11-re nem várom hogy meg jöjjön. Párommal 2-éve vagyunk együtt 29-évesek vagyunk.Lehet azért nem jött össze mert eddig ezerrel melóztam ( emberekkel foglalkozom napi 350fő )Most egy hét pihi ezerrel megy a baba projekt . Sok sikert mindenkinek! Válaszoljon akinek sikerül-ám...Szép napot...
2011. jan. 27. 08:59
 28/188 Zsizsi ***** válasza:
30%
Szia mi az ,hogy csak októberig adsz magadnak időt? Azt mondják elöbb a fejedben a gondolataidban csinálj rendet és majd jön . Sok sikert...
2011. jan. 27. 09:02
 29/188 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok Lányok! csatlakoznék Hozzátok :) nekem decemberben volt egy korai vetélésem, de ennek ellenére minden vágyam, hogy újra teherbe essek és végre a kezemben tartsam a picikémet. elhatároztam, idén én is nagypocis leszek és sikerülni fog!! nagyon drukkolok mindannyiótoknak! Evelin
2011. jan. 27. 09:15
 30/188 Zsizsi ***** válasza:
30%
Szia Evelin ! Drukkolok neked..
2011. jan. 27. 09:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!