2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?
Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.
Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!
De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.
Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)
Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!
Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!
Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!
Sziasztok!
Láttam már van két válaszoló, akik májustól kezdenek, hát mi is így vagyunk vele :)
El kezdeném szedni a barátcserje kapszulát, mert most sincs pé-m... Szerintetek így hónap közepétől is el elhet kezdeni, vagy csak mensitől? Mert akkor előző hónapok tapasztalata alapján csak kb márciusban tudom elkezdeni.
Segített valakinek? Nem akarok dokihoz fordulni, ha nem kell...
22, Amy
Sziasztok !
Én is csatlakozom hozzátok, az idén én is teherbe fogok esni!!!
Mi egy éve próbálkozunk, túl vagyunk a hormon, HSG, sperma vizsgálatokon, volt már egy inszemem, és semmi!
De nem adjuk fel mi sem!
Nekem az az érzésem, hogy csak jövőre szülök, viszont már az idén terhes leszek.Drukkolok mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!