Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudok teherbe esni minden...

Nem tudok teherbe esni minden nap probaljuk mar vagy 2 honapja es nem megy! Ovosnal is voltam azt mondta minden rendben van velem! Mit csinaljak, hogy teherbe esek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Két hónapja próbálkoztok? De az "csak" két esély eddig.. Mindennap miért próbálkoztok? Időzítsetek a peteérés körüli napokra, és akkor is elég kétnaponta próbálkozni (úgy erősebbek és gyorsabbak a spermiumok).
2009. dec. 18. 22:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mikor van a peteeres,de akkor se sikerul,es gondoltam akkor minden nap:)Felek,hogy nem eshetek majd teherbe vagy nem tudom,miert nem sikerul:(
2009. dec. 18. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
De akkor azt is tudod, hogy egy hónapban csak egyszer van peteérése egy nőnek.. És az, hogy két hónapban próbálkoztatok, ez szinte semmi még.. Mindennap nem tanácsos, mert romlik a spermiumok minősége. Orvoshoz is akkor szoktak fordulni párok, mikor kb. egy éve nem jön össze a baba (azaz 12 alkalommal). Ti még csak a 2.nál jártok, szóval semmi para!!! :)
2009. dec. 18. 23:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Jah ertem...Jolvan nagyon szepen koszonom a segitseget!Kellemes Unnepeket!
2009. dec. 18. 23:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit.. :) Egyszer mi is voltunk kezdők e témában.. :) De mostmár szülők vagyunk. Igy lesztek majd Ti is hamarosan! :)

Nektek is kellemes ünnepet! (és már most kezdj szedni folsavat, meg ha van rá lehetőséged, vitaminokat).

2009. dec. 18. 23:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia!Igaza van az előző válaszolónak,kezdj el szedni valamilyen vitamint és a folsavat.Én úgy hallottam az is elősegiti a teherbe esést.Hogy igy van e nem tudom,de én 1 hónap szedése után estem teherbe 35 évesen az első babával.És tényleg nem kell mindennap próbálkozni,egyrészt nem lesz olyan jó a sperma minősége,másrészt meg rágörcsöltök.Enged el magad,azért legyetek eggyütt mert jó esik,és jönni fog a baba meglátod!Sok sikert!18+6hetes kismami
2009. dec. 19. 04:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi 7hónapig próbálkoztunk a párommal,semmi!

Aztán az egyik ismerősöm mondta,hogy ha mensi napjától kezdve a peteérésig igyak málnalevél teát,peteéréstől mensiig palástfű teát.AZt is mondta,hogy több ismijének is javasolta már és sokaknak már az első ciklus után lett baba.Kipróbáltam.2008.febr.24.-én volt meg a havim,két hétig ittam a málnalevél teát,majd 2hét után a palástfű teát(azt ugye a következő mensiig kellett volna innom!)De nem jött meg,vártam még 1hetet,még mindig nem jött meg.Irány a patika,vettem tesztet,most volt dec.6-án 1éves a lányom.Tehát nekünk is sikerült az első ciklusnál.Ja,a málnalevél tea a peteérést segítette elő.De azzal számolni kell,hogy ez a tea 1-2nappal előrébb hozhatja a peteérést! Szerintem egy próbát megér nektek is!Nem drágák a teák,mindegyik kb.:300FT ba kerül és sok van benne.Ha írsz privit,megtudom adni az e-mailes elérhetőségét az illetőnek,aki ezt javasolta nekem is.Ha gondolod,beszélhetsz vele is.Nagyon aranyos,segítőkész!

2009. dec. 19. 08:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy nőnek, aki egészséges átlagosan 3 hónapra van szüksége a teherbeeséshez. De ez egyénfüggő is. Van akinek elsőre sikerül és van aki hosszú hónapokig vár a babára. Kitartást kívánok és biztos, hogy hamar össze fog jönni. Neked is kellemes ünnepeket.
2009. dec. 19. 08:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne akard görcsösen. Akkor elvileg majd jön. Nálunk gyakorlatilag nem. Pedig már nagyon várnánk 74 hónapja.
2009. dec. 19. 09:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia ne add fel a reményt ez a 2 hónap szinte semmi az én 22 hónapomhoz.
2009. dec. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!