Nem tudok teherbe esni minden nap probaljuk mar vagy 2
honapja es nem megy! Ovosnal is voltam azt mondta minden
rendben van velem! Mit csinaljak, hogy teherbe esek?
Két hónapja próbálkoztok? De az "csak" két esély eddig.. Mindennap miért próbálkoztok? Időzítsetek a peteérés körüli napokra, és akkor is elég kétnaponta próbálkozni (úgy erősebbek és gyorsabbak a spermiumok).
2009. dec. 18. 22:56
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mikor van a peteeres,de akkor se sikerul,es gondoltam akkor minden nap:)Felek,hogy nem eshetek majd teherbe vagy nem tudom,miert nem sikerul:(
De akkor azt is tudod, hogy egy hónapban csak egyszer van peteérése egy nőnek.. És az, hogy két hónapban próbálkoztatok, ez szinte semmi még.. Mindennap nem tanácsos, mert romlik a spermiumok minősége. Orvoshoz is akkor szoktak fordulni párok, mikor kb. egy éve nem jön össze a baba (azaz 12 alkalommal). Ti még csak a 2.nál jártok, szóval semmi para!!! :)
2009. dec. 18. 23:09
4/14 A kérdező kommentje:
Jah ertem...Jolvan nagyon szepen koszonom a segitseget!Kellemes Unnepeket!
Nincs mit.. :) Egyszer mi is voltunk kezdők e témában.. :) De mostmár szülők vagyunk. Igy lesztek majd Ti is hamarosan! :)
Nektek is kellemes ünnepet! (és már most kezdj szedni folsavat, meg ha van rá lehetőséged, vitaminokat).
2009. dec. 18. 23:16
Szia!Igaza van az előző válaszolónak,kezdj el szedni valamilyen vitamint és a folsavat.Én úgy hallottam az is elősegiti a teherbe esést.Hogy igy van e nem tudom,de én 1 hónap szedése után estem teherbe 35 évesen az első babával.És tényleg nem kell mindennap próbálkozni,egyrészt nem lesz olyan jó a sperma minősége,másrészt meg rágörcsöltök.Enged el magad,azért legyetek eggyütt mert jó esik,és jönni fog a baba meglátod!Sok sikert!18+6hetes kismami
2009. dec. 19. 04:53
Mi 7hónapig próbálkoztunk a párommal,semmi!
Aztán az egyik ismerősöm mondta,hogy ha mensi napjától kezdve a peteérésig igyak málnalevél teát,peteéréstől mensiig palástfű teát.AZt is mondta,hogy több ismijének is javasolta már és sokaknak már az első ciklus után lett baba.Kipróbáltam.2008.febr.24.-én volt meg a havim,két hétig ittam a málnalevél teát,majd 2hét után a palástfű teát(azt ugye a következő mensiig kellett volna innom!)De nem jött meg,vártam még 1hetet,még mindig nem jött meg.Irány a patika,vettem tesztet,most volt dec.6-án 1éves a lányom.Tehát nekünk is sikerült az első ciklusnál.Ja,a málnalevél tea a peteérést segítette elő.De azzal számolni kell,hogy ez a tea 1-2nappal előrébb hozhatja a peteérést! Szerintem egy próbát megér nektek is!Nem drágák a teák,mindegyik kb.:300FT ba kerül és sok van benne.Ha írsz privit,megtudom adni az e-mailes elérhetőségét az illetőnek,aki ezt javasolta nekem is.Ha gondolod,beszélhetsz vele is.Nagyon aranyos,segítőkész!
2009. dec. 19. 08:02
Egy nőnek, aki egészséges átlagosan 3 hónapra van szüksége a teherbeeséshez. De ez egyénfüggő is. Van akinek elsőre sikerül és van aki hosszú hónapokig vár a babára. Kitartást kívánok és biztos, hogy hamar össze fog jönni. Neked is kellemes ünnepeket.
2009. dec. 19. 08:03
Ne akard görcsösen. Akkor elvileg majd jön. Nálunk gyakorlatilag nem. Pedig már nagyon várnánk 74 hónapja.
2009. dec. 19. 09:33
Szia ne add fel a reményt ez a 2 hónap szinte semmi az én 22 hónapomhoz.
2009. dec. 19. 10:03
Kapcsolódó kérdések: