Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjemmel már tavaly novembe...

A férjemmel már tavaly november óta nem védekezünk. Szeretnénk kisbabát, próbáljuk az együttlétünket a peteérés idején még aktívabbá tenni. Peteérés jelző teszt jelezte, hogy van peteérésem. Mit tegyünk? Elrontunk valamit?

Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
hát igazábol jól csináljátok. a kédés hogy tényleg van-e peteérésed? (a teszt azt muttatja ki hogy a tested elökészül rá (egy hormont termel) de lehet nincs ovuláció) meg hogy elég minöségi-e a férjed spermája. ahool nem lehet gyerek 40%-ban a férjjel van a bibi.
2008. júl. 21. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem rontottatok el semmit!! Szerintem te és a párod is keressetek fel szakorvost, mert néha valami aprócska problémán csúszik el a dolog és mindketten megnyugodnátok, mert tudnátok, hogy rajtatok aztán nem múlik semmi. Egészséges pároknál is előfordul, hogy 1-1,5 évig nem jön a baba, uh ne aggódj, legfeljebb csináltassatok néhány rutin vizsgálatot!

És még valami!Ne azért sűrítsétek az együttléteket, mert pé-d van! Ha 2 naponta vagytok együtt, az is bőven jó lehet.

Sok sikert!!

2008. júl. 21. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat, kedvesek vagytok! :)

Vége a menstruációmnak és utána felkeresek egy nőgyógyászt! Esetleg tudtok valakit ajánlani a XV. kerületi Rákos úti rendelőintézetben?

Még egyszer köszönöm Nektek!Vacak

2008. júl. 21. 17:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és még valami!A rendszeres havi menstruáció utal arra, hogy volt peteérésem, csak nem termékenyült meg?
2008. júl. 21. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
az nem, az tuti nem.Én hőmérőzöm, és nekem volt már egyszer-kétszer olyan hogy nem volt pé(hőgörbémen látszott)ésmégis rendesen időben megjött
2008. júl. 22. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!