Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj, ha 3x elvetélt...

Mi lehet a baj, ha 3x elvetéltem már, de az immunvizsgálatomon minden rendben? Keressünk tovább, vagy próbáljuk meg újra, hátha most sikerül?

Figyelt kérdés
Az elsőnél életjel sem volt, műtét lett a vége 7 hetesen, a második nem ágyazódott be szerintem rendesen, mert az 5. héten elmnen. A harmadiknak az életjelei 9 hetesen megszűntek és elkezdett visszafejlődni.
2009. okt. 22. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
És hormonvizsgálatok voltak? Mert hát nem elég, hogy megfogan, beágyazódik, de fenn is kell valaminek tartani a terhességet. Lehet, hogy egy alaposabb kivizsgálás nem ártana. Genetikai vizsgálatot végeztek a vetélés miatt?Mert az is lehet, hogy genetikai probléma volt.
2009. okt. 22. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Genetikai vizsgálat is kellene.(trombozisért felelős gén, ha hibás).Lehet nem jó a vérkeringés a méhedbe és elhal az embrió. Ezen a heparin injekció segít. Nekem is a vetélések(4) után derült ki ez probléma.És most van egy 7 hónapos babám. Sok sikert!!!
2009. okt. 22. 22:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Se hormonvizsgálat, se genetikai nem volt még, nem tudom most mi lesz. Nov elején megyek vissza a nődokimhoz és megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Mit jelent a hormonvizsgálat? Ott mit csinálnak????
2009. okt. 26. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A hormon és a genetikai vizsgálatot is vérből állapítják meg. A menses első napjától kiszámolnak bizonyos napokat, azt hiszem hármat és ,akkor történik a vérvétel. Jó sok hormont néznek ilyenkor, genetika viszont nem mindenhól van azt privátba is megcsináltathatod, ha szükséges. 2008-ban 6000.- volt a Czeiselnél a 3 gén(ami a vetélésért felelős) vizsgálata.
2009. okt. 27. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!