Szakitsak vele? V próbáljuk újra?
Figyelt kérdés
A barátommal 6éve vagyunk együtt,eddig jól megvoltunk,de tegnap volt egy buli ahhová nem tudtam elmenni,ő meg leitta magát és megcsókolt egy másik lányt...nagyon szeretem de nem tudnék már benne bizni mert a szemembe hazudott..mit tegyek?2011. aug. 24. 10:09
1/11 anonim válasza:
6 év ide, 6 év oda, én úgy hajítanám ki, mint cicát kaksizni!
2/11 anonim válasza:
Ez az első lépés a megcsaláshoz.Nem kifogás,hogy édesem sokat ittam.Nem vagytok házasok nincs gyerek,hogy át kéne gondolnod a dolgot.Lesz majd másik ne aggódj.
3/11 anonim válasza:
Én nem fogadnám ezt el. Először is miért iszik? Aztán meg miért csajozik? És utána miért hazudott? Ez túl sok. Azért legyenek meg a határok egy kapcsolatban, amin túl nincs semmi! Én nem húznám az időt azzal, aki ezt meg tudja tenni. Okot keresett, talált is, adj szabad utat neki és magadnak is! L27
4/11 A kérdező kommentje:
Eddig még sosem ivott és nem is csajozott olyankor sem amikor nem tudtam elmenni vele bulizni...mindig mindent elmondott mindent,és megpróbáltuk közösen megoldani...és lehet h gondolkodás nélkül adnék neki még1 esélyt de hazudott...De ennek ellenére nagyon szeretem és 6év nem kevés,nehéz lesz elengednem főképp h mindennap látni fogom a suliban..:/
2011. aug. 24. 10:39
5/11 anonim válasza:
Ha eddig mindent elmondott, és ezt nem, akkor lehet, hogy jelentett neki valami az a csók. Viszont, ha szereted, és úgy érzed ő is téged, és valóban megbánta a dolgot, akkor bocsáts meg neki. Azért meg ne tartsd meg, mert 6 éve együtt vagytok. Valószínűleg nem ő lesz a férjed.
6/11 anonim válasza:
6 év? Minél több ideje vagytok együtt, annál nagyobb hülyeségeket csinálhat, mert a szám már nagy? Ez sem egy, sem 10 év után nem elfogadható viselkedés. Nem az a kérdés, hogy TE szereted-e őt, nem te viselkedtél így, hanem ő. Ha erre képes volt, mindenképp elgondolkodtató, hogy ő akarja-e még ezt a kapcsolatot, vagy már kifelé kacsintgat és közben tudja, hogy te úgy is visszafogadod, ha már nem jön be. Szabj határokat, mert hülyét csinálnak belőled!
8/11 A kérdező kommentje:
Ma szakitottam vele és azt mondta h bebizonyitja h,hűséges lesz és megpróbál vissza szerezni...azt mondta ez csak egyszer fordult elő és többet soha...neki nem jelentett semmit...de a lány meg teljesen bele van zúgva...na majd meglátjuk mi lesz...
2011. aug. 24. 13:47
9/11 anonim válasza:
Hát... elég köcsög húzás volt ez tőle, de ha tényleg szeretném, szerintem most az egyszer megbocsátanék. De tényleg csak most! Ezt neki is kihangsúlyoznám.
10/11 anonim válasza:
Sok kört futtatnék vele, mire egy hajszálnyira is bíznék benne. De bármennyire is szeretném, bizalmat csak egyszer lehet elveszíteni. Utána már sosem az igazi. Akármennyi idő is telik el, a kétség mindig megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!