Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szakitsak vele? V próbáljuk újra?

Szakitsak vele? V próbáljuk újra?

Figyelt kérdés
A barátommal 6éve vagyunk együtt,eddig jól megvoltunk,de tegnap volt egy buli ahhová nem tudtam elmenni,ő meg leitta magát és megcsókolt egy másik lányt...nagyon szeretem de nem tudnék már benne bizni mert a szemembe hazudott..mit tegyek?
2011. aug. 24. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
6 év ide, 6 év oda, én úgy hajítanám ki, mint cicát kaksizni!
2011. aug. 24. 10:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez az első lépés a megcsaláshoz.Nem kifogás,hogy édesem sokat ittam.Nem vagytok házasok nincs gyerek,hogy át kéne gondolnod a dolgot.Lesz majd másik ne aggódj.
2011. aug. 24. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Én nem fogadnám ezt el. Először is miért iszik? Aztán meg miért csajozik? És utána miért hazudott? Ez túl sok. Azért legyenek meg a határok egy kapcsolatban, amin túl nincs semmi! Én nem húznám az időt azzal, aki ezt meg tudja tenni. Okot keresett, talált is, adj szabad utat neki és magadnak is! L27
2011. aug. 24. 10:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig még sosem ivott és nem is csajozott olyankor sem amikor nem tudtam elmenni vele bulizni...mindig mindent elmondott mindent,és megpróbáltuk közösen megoldani...és lehet h gondolkodás nélkül adnék neki még1 esélyt de hazudott...De ennek ellenére nagyon szeretem és 6év nem kevés,nehéz lesz elengednem főképp h mindennap látni fogom a suliban..:/
2011. aug. 24. 10:39
 5/11 anonim válasza:
100%
Ha eddig mindent elmondott, és ezt nem, akkor lehet, hogy jelentett neki valami az a csók. Viszont, ha szereted, és úgy érzed ő is téged, és valóban megbánta a dolgot, akkor bocsáts meg neki. Azért meg ne tartsd meg, mert 6 éve együtt vagytok. Valószínűleg nem ő lesz a férjed.
2011. aug. 24. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
6 év? Minél több ideje vagytok együtt, annál nagyobb hülyeségeket csinálhat, mert a szám már nagy? Ez sem egy, sem 10 év után nem elfogadható viselkedés. Nem az a kérdés, hogy TE szereted-e őt, nem te viselkedtél így, hanem ő. Ha erre képes volt, mindenképp elgondolkodtató, hogy ő akarja-e még ezt a kapcsolatot, vagy már kifelé kacsintgat és közben tudja, hogy te úgy is visszafogadod, ha már nem jön be. Szabj határokat, mert hülyét csinálnak belőled!
2011. aug. 24. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
* már = más
2011. aug. 24. 13:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Ma szakitottam vele és azt mondta h bebizonyitja h,hűséges lesz és megpróbál vissza szerezni...azt mondta ez csak egyszer fordult elő és többet soha...neki nem jelentett semmit...de a lány meg teljesen bele van zúgva...na majd meglátjuk mi lesz...
2011. aug. 24. 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Hát... elég köcsög húzás volt ez tőle, de ha tényleg szeretném, szerintem most az egyszer megbocsátanék. De tényleg csak most! Ezt neki is kihangsúlyoznám.
2011. aug. 24. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok kört futtatnék vele, mire egy hajszálnyira is bíznék benne. De bármennyire is szeretném, bizalmat csak egyszer lehet elveszíteni. Utána már sosem az igazi. Akármennyi idő is telik el, a kétség mindig megmarad.
2011. aug. 24. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!