Szakitsak vele? V próbáljuk újra?
Én az előző kapcsolatomban pont ugyanígy bíztam a másikban és úgy gondoltam, hogy mindent meg tudunk beszélni és tökéletesen működik a kapcsolatunk. Aztán egyszer kiderült, hogy csókolózott egy másik lánnyal. Hosszas tépelődés után megbocsájtottam neki, de bizalmatlan maradtam. Pár hónap alatt kiderült, hogy az utóbbi időben már többször megcsalt és nem állt meg a csókolózásnál...Szakítottunk és ő is ugyanígy bizonygatta, hogy bebizonyítja mennyire szeret és megbízhatok benne, sőt még azt is mondta, hogy öngyilkos lesz, ha nem maradok vele, mert nélkülem nem tud élni. Iszonyatosan szenvedtem, de kitartottam és nem bocsájtottam meg neki újra. Hónapokig ment köztünk a hajcihő mire végre békén hagytuk egymást. Utána egy évig kínlódtam és úgy gondoltam, hogy nekem már biztosan nem lesz senki, mert nem fogok senkit ugyanúgy szeretni. Egy év után találkoztam a mostani párommal, akit először visszautasítottam, mert még mindig nem hevertem ki igazán a szakítást, de ő kitartó volt. Udvarolt nekem, de nem erőltette magát rám, hagyott nekem időt. Pár hónap után már csak azt vettem észre, hogy hiányzik, ha nem beszélünk és vágyom a társaságára. Most szeptemberben lesz a 2. évfordulónk és 1 éve együtt élünk, házasságot, családot tervezünk.:) Ráadásul most érzem csak igazán, hogy mennyire másképpen is lehet egy kapcsolatban élni, mert az előző párommal ellentétben tökéletesen megbízom benne, nincs olyan, amit ne beszélnénk meg és nem mellesleg a tenyerén hordoz, mindent megtenne értem kérés nélkül is.
Nem tudom mennyi idős vagy, de biztosan fiatal még és bőven van időd újrakezdeni. Arra gondolj, hogy a kutyából nem lesz szalonna. Aki egyszer meg tudott csalni, az máskor is meg fog. Ha igazán szeret valaki valakit, akkor nincs annyi pia a világon, ami ezt elfeledteti vele és aki szerelmes nem csókolózik mással. Azért ezt gondold át és megkímélheted magad az újabb csalódástól és sok szenvedéstől.:)
Remélem segítettem és sok sikert neked, remélem megtalálod te is amire vágysz!:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!